Agoda.com
Geen boekingstoeslagen
Booking.comUS$ 140
StayForLong
Beoordeeld op 2 september 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is prachtig gelegen op een mooi landgoed. Wij hadden een sluiten met tuin en deze was ruim en er mankeerde weinig Ja er was geen airco en het was een paar dagen tegen de 30 maar de kamer bleef koel dus niet gemist. De badkamer was ruim met een aparte douche .
Er was een fietsenstalling een soort van bistro buiten aan de vijver en heet mooie kasteel
Was alles ok? Een paar opmerkingen
Onze badkamer rook een paar dagen muf . We kregen een spray maar werd onmiddellijk door kamermeisjes weg genomen en het was meer dan 1 dag niet ok.De ventilator in de badkamer werkte matig en kon de lucht niet aan , net als de beslagen spiegel.
Tweede betrof een zeer slechte afhandeling ( geen afhandeling) van één klacht die we hadden . Bij het menu in het kasteel had mijn partner voor risotto gekozen . Deze was echter bikkelhard . We hebben samen mijn hoofdmaaltijd gedeeld en de risotto geretourneerd > De staf gaf aan dit te melden aan de keuken maar niets van gehoord . Nu was de keuken mogelijk in andere gebouw maar desalniettemin niets van gehoord .Ook gemeld bij check out en bij evaluate per mail . Geen reactie . Nu dat vind ik erg onattent . Gaat niet om geld terug maar een sorry niet gehoord , De stilte had ten gevolg dat ik een ster minder aan de review heb gegeven dan ik van plan was Fouten kunnen , en risotto is een moeilijk gerecht, ener si gebrek aan staf allemaal redenen die ik begrijp maar deze nonchalante naar gasten niet.als derde heel kien verbeterpunt je de eieren bij het overigens voortreffelijke ontbijt waren meestal koud , we w aren er 7 nachten een maal matig warm altijd koud .
Maar desalniettemin in een nutshell
Mooi hotel
Fijne omgeving , met de fiets vrij snel op allerlei routes
Goed ontbijt
Ruime kamer met tuin
Geen goede after sales

Kamertip: Kies kamer met tuin
Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 15 augustus 2023 via mobiele applicatie

Waardeloze jeugdherberg welke zich presenteert als 4 sterrenhotel. Geen airco, geen minibar, zelfs geen flesje water, zeer bedompte kamer. Op de vraag bij de receptie of er beter geventileerde kamers zijn volgde de reactie dat ik een ventilator kon lenen.

Bij aankomst moest ik bovendien 3,50 aan ‘service charge’ betalen voor ‘snel internel’ en energiekosten (medio aug 23, dus lang nadat energiekosten sterk zijn gedaald). Bizarre ervaring. Wordt tijd dat dit hotel wordt gekocht door investeerder/keten die orde op zaken gaat stellen.

Heeft helemaal niks te maken met een vier sterren ervaring.

Kamertip: Boek ergens anders
Beoordeeld op 15 augustus 2023

Mooi hotel prachtige ligging en mooie ruime kamers. Vriendelijke ontvangst tijden een kort verblijf van 2 nachten. 1 avond diner en prima in orde goede portie en een nette prijs. Ontbijt zeer uitgebreid en met alles denken aan duurzaam alles zonder schadelijke verpakking. Je moet wel buitenom naar het kasteel lopen.

Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 14 augustus 2023 via mobiele applicatie

Met 5 vrienden 2 kamers geboekt. Een 2 en 3 persoons.

Het hotel heeft een geweldige uitstraling en top ligging. De ontvangst was uiterst vriendelijk. Het is een heel groot hotel en het kan zijn dat er even gewandeld moet worden naar de ruime en schone kamers.

De hotelbar is aan te bevelen. Heel gezellig.

Ontbijt is perfect en uitgebreid.

Maar een groot minpunt is dat zij een 3 persoonskamer aanbieden die geen 3 persoonskamer is. Het is een 2 persoons met een campingbedje. Er stonden 2 water en wijnglazen, 2 badjassen, 2x koffie en thee. Een camping bedje voor iemand van 95 kg is geen optie en zeker niet in een toptitel. Een lang verhaal kort…. Uiteindelijk moest een van ons in een aparte kamer slapen wat een goed alternatief was mits de communicatie hierover goed was geweest. Niet via de nachtportier ( hoe weet die goede man nu wie wie is ?). Maar had even naar de hoofdboeker gebeld of een notitie op de kamer achtergelaten……

En bied geen 3 persoonskamer kamer meer aan als er geen goede bedden voor zijn.

Uiteindelijk werden wij door de uiterst vriendelijke en correcte manager, na een onnodige discussie met een gratis ontbijt gecompenseerd.

Beoordeeld op 10 augustus 2023

Prachtig hotel in een mooie groene rustige omgeving. Het avonddiner in hun restaurant was subliem voor de smaakpapillen, met dank aan de vrouwelijke chef. Erg professioneel personeel bij de bediening en uitstekende uitleg bij de geserveerde gerechten. Ondanks het druilerige weer was dit hotel een oase van rust. Ook het vermaarde BB- ontbijt stemt je blij : ruime keuze aan ultra verse waren, met zeer attente diensters. Wij gaan zeker terug voor een 3 daags-verblijf in de herfstmaanden.