Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echte Italiaan”

Ristorante Pizzeria Mari e Monti
Geclassificeerd als nr. 4 van 36 Restaurants in Vaals
Gegevens restaurant
19 maart 2020 beoordeeld

We zijn hier al eerder geweest op aanbeveling van vrienden en waren altijd zeer tevreden, ik raad echter aan vooraf te reserveren als je zeker wil zijn van een plaatsje. Zaterdags voor de Corona-sluiting hebben wij daar met vrienden gegeten. De uitbaters zijn echte Italianen. Ik heb van te voren gebeld of de reservering nog doorging, ze waren erg bezorgd maar de reservering ging door want men wilde niemand teleur stellen, men had er echter gemengde gevoelens bij dat merkte ik wel.
We hebben, zoals altijd, heerlijk gegeten. Met name de pasta vindt ik lekker, simpel met knoflook en groene pepers. De gevulde sardines en de Scaloppina alla
Parmigiana wil ik van harte aanbevelen. Zeer hartelijke mensen, wanneer het rustig is begint de eigenaar soms spontaan te zingen. Aanrader!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dieter d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (45)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 45 beoordelingen

1 maart 2020 beoordeeld

We vierden de verjaardag van onze moeder hier.
Wat werden we in de watten gelegd en wat hebben we gesmuld!
Het was bijna een wedstrijdje aan tafel over wie het lekkerste besteld had :)

We komen zeker terug om nog meer uit jullie keuken te proeven!

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jochenveronique
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Wij hadden met ons vieren pizza en pasta, daarna dessert. Erg vriendelijke bediening en goede service. Echt een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank DesireeWR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 december 2019 beoordeeld

De bediening is super gastvrij en vriendelijk het eten is er heerlijk prijs kwaliteit goed
Het is er gezellig en ook aan te bevelen voor een groep
We komen er graag zowel met vrienden familie als even vlug voor een maaltijd

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mjaf61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 5 personen wezen eten. 2x pizza en 3 verschillende soorten pasta gehad en alles was even heerlijk. Ook de tapenade bij de broodjes was super lekker. Als toetje citroensorbet en tartufo. De tartufo was niet zelfgemaakt, maar toch ook lekker. De citroen sorbet was ook heel goed.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank jacomien7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Pizzeria Mari e Monti bekeken, bekeken ook

 

In Ristorante Pizzeria Mari e Monti geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding