Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Hotels.com
€ 102
Word beloond met One Key
Priceline
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (177)
Beoordelingen filteren
177 resultaten
Waardering van reizigers
43
63
48
14
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
43
63
48
14
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 177 beoordelingen
Beoordeeld op 23 december 2019

Voor mijn werk moet ik regelmatig in de regio overnachten. Vaak kom je dan in hotels terecht waar allerlei extra faciliteiten zijn. Daar maak ik eigenlijk nooit gebruik van. Het GR8 concept is slim: een hele prima kamer en een goed bed. Voordeel is dat de prijs ook niet heel hoog is omdat je niet voor extra's betaald. Kan me voortellen dat als je recreatief komt en er een aantal dagen zit het wat "saai" is.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Simon T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 november 2019

Hotel aan de rand van de autostrade.
Geen hinder van lawaai.
Hotel was volledig vernieuw, alles zeer netjes en verzorgd.
Onthaal erg vriendelijk.

Ontbijt in de 'la place' vlak naast het hotel (verbonden met gang) - zeer uitgebreid en lekker ontbijt - voor elk wat wils - vers en zeer lekker!
Kortom echt een aanrader, wij komen terug!!

Datum van verblijf: november 2019
2  Bedank inge l
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 november 2019 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel, schappelijk van prijs.
Parking gratis beschikbaar. Bij een afrit van autosnelweg maar zeer goed geïsoleerd, geen enkel geluid van buiten kan gehoord worden.

De kamers zijn modern, met weerlicht, grote tv, instapdouche, boxspring, enz. Prachtig inrichting.
Hotel aanpalend aan La Place, je kan via het Hotel rechtstreeks naar het restaurant zonder naar buiten te moeten.
Ontbijt wordt bij La Place geserveerd, altijd inbegrepen in de prijs van de kamer.
Ontbijt buffet super lekker en genoeg keuze.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 899sabriner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 oktober 2019 via mobiele applicatie

Heel fijn hotel. Moderne inrichting. Keurig schoon. Family room is een aanrader met kleine kinderen. Wij bleven een nachtje om de volgende dag naar Toverland te gaan. Dat ligt bijna om de hoek. Ontbijt perfect geregeld bij La Place!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank rosans2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 oktober 2019

Kleinschalig hotel met moderne inrichting. Heerlijke schoon en mooie grote douche en aparte toilet. Leuk is dat je de verlichting kan aanpassen. Heerlijk grote tv waar je vanuit je bed een prima beeld hebt. Wij hebben genoten van de heerlijke bedden en als kers op de taart een la Place ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Madeleine O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken