Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com
US$ 114
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 114
PricelineUS$ 114
Hotels.comUS$ 114
TravelocityUS$ 114
Orbitz.comUS$ 114
eDreamsUS$ 114
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (303)
Beoordelingen filteren
303 resultaten
Waardering van reizigers
131
118
37
12
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
131
118
37
12
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 303 beoordelingen
Beoordeeld op 22 oktober 2021

Wij hadden een familiekamer. We waren blij verrast om te zien dat deze kamer een bovenverdieping had. Zo konden de kinderen apart slapen van ons. Het enige punt is wel dat de beste bedden/matrassen boven zijn en in het benedengedeelte, ook de 4 persoons eettafel staat. Dus wil je 's avonds niet tegelijk met de kinderen naar bed en nog aan tafel willen zitten dan kies je als ouders om daar te slapen. In het benedengedeelte zijn bedden die uit de kast komen. Deze matrassen zijn echt een stuk harder dan boven. De kamer zelf zag er perfect uit. De kwaliteit van het diner in het restaurant is prima.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Robert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing nwp, Marketing van Best Western hotel Nobis Asten, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2021

Beste Robert,
Hartelijk dank voor uw review! We vinden het erg fijn dat u samen met het gezin heeft genoten van uw verblijf bij ons! We gaan uw feedback over de bedden beneden delen met het management maar ook uw complimenten over de kamer worden gedeeld! We hopen dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen. Graag tot ziens!
Met gastvrije groet, Team Nobis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2021

Familiekamer/4 persoonskamer voor minder validen is erg aangenaam. Luxe slaapkamer boven met goed bed, wc en wastafel. Beneden keuken, vaatwasser, koelkast en in de woonkamer een uitklapbaar bed, eethoek en lekkere fauteuil. Dit bed was vrij hard en niet prettig. Eraan zit een balkon met twee stoeltjes. De kamers zijn goed te verduisteren en niet erg gehorig. Extern is het hotel saai en op een industrieterrein vlakbij de snelweg. Geen overlast van gehad, maar geen gezellige omgeving. Fijne wellness.
3 dagen waren voor ons perfect.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank nienke661
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing nwp, Marketing van Best Western hotel Nobis Asten, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2021

Beste Nienke,
Hartelijk dank voor uw review, we vinden het fijn dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons! Uw feedback over het extra bed en de locatie gaan we delen met het management en uw complimenten over de kamer en de wellness ook. We hopen dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen bij ons in Asten! Graag tot ziens. Met gastvrije groet, Team Nobis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2021 via mobiele applicatie

Super fijn hotel, sauna , zwembad , diner , kamer , alles was top.
De bediening was heel klantvriendelijk en oplossingsgericht, niets was te veel .
Het enige wat miste was een klokje op het nachtkastje , maar voor de rest heerlijk hotel en zeker voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 827mirand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing nwp, Marketing van Best Western hotel Nobis Asten, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2021

Beste 827mirand,

Hartelijk dank voor de complimenten en de 5 sterren review na uw laatste verblijf!
Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Best Western Hotel Nobis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2021

De architect die het binnenhuis van dit prachtige hotel heeft ontworpen is een ware kunstenaar!
Opvallend is de vriendelijkheid en de bereidheid tot serviceverlening van het personeel.
De faciliteiten van zwembad, fitnessruimte en sauna zijn ook voor de hotelgasten gratis te gebruiken.
De menukaart in het restaurant mag voor vegetariërs wel wat 'spannender'.

Datum van verblijf: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RinusenInes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing nwp, Marketing van Best Western hotel Nobis Asten, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2021

Beste RinusenInes,

Hartelijk dank voor de geweldige score en mooie woorden aangaande uw laatste verblijf!
Uw feedback met betrekking tot de vegetarische gerechten speel ik door naar ons chef-kok.

Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Best Western Hotel Nobis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2021

Prima hotel met gastvrije medewerkers, schone ruime kamer, sauna en zwembad zijn goed en schoon en gratis toegankelijk, uitgebreid ontbijtbuffet, prima restaurant, afgesloten fietsenstalling toegankelijk met pas waarmee je je kamer opent.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank MaartjeGM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing nwp, Marketing van Best Western hotel Nobis Asten, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2021

Beste Maartje,
Hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en dat u heeft genoten van de faciliteiten! We gaan uw complimenten over de hygiëne, het ontbijt & restaurant en het personeel delen met ons team en we hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen! Graag tot ziens.
Met gastvrije groet, Team Nobis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken