Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (2.654)
Beoordelingen filteren
2.654 resultaten
Waardering van reizigers
1.675
819
124
29
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.675
819
124
29
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.654 beoordelingen
Beoordeeld op 16 maart 2020

Van der Valk Hotel Veenendaal
Prachtig hotel met een mooi restaurant .
We hebben hier een brunch gehad ,
Service was top, ik had wel het idee dat de kwaliteit in bijvoorbeeld Van der Valk Hotel Alphen aan de Rijn soms beter was .
Neemt niet weg dat het prijstechnische kaartje ook tegen het licht gehouden moet worden .

Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank DannyDJI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 maart 2020

dit hotel was boven verwachting goed. We hebben wel eens een mindere kamer gehad. Het wasgedeelte kon schoner. De grote spiegel zat onder de spetters en vlekjes en dat in "coronatijd" is een misser.
Niet meer dan jammer.

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jth5763
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2020

Honden zijn hier welkom. Wij kunnen hier genieten van luxe samen met onze viervoeter. Het ontbijt is fantastisch! Het restaurant is heerlijk. Gewoon geen op of aanmerkingen.
De locatie is vlak aan de snelweg dus je bent snel weer onderweg. We boeken dit hotel om te kunnen genieten van de veluwe. Kleine 30 min rijden naar de posbank.

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank JM101991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020

Merkte een verschil qua ontbijt van de 2 dagen eerste dag was beter dan de tweede dag. Ook heb ik heel lekker geslapen en de jacuzzi was super fijn. Toen ik binnenkwam was ik fijn ontvangen. Het liefdes pakket was wel iets te duur.

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ffheemskerk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brenda Tetteh, Revenue Management van Van der Valk Hotel Veenendaal, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

Geachte ffheemskerk,

Hartelijk dank voor zowel het invullen van ons eigen enquête, als uw beoordeling op Tripadvisor.

U heeft inmiddels per mail een reactie van ons ontvangen.

Prettige dag en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Brenda Tetteh
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020

Zie onze opmerkingen. die positief bedoeld zijn. Wij komen graag nog een keertje terug.
Zie mail met foto's.
Voor het bad was maar 1 flacon en 3 washandjes en geen badmuts aanwezig en als te met zijn 2 bent is dat te weinig. !

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rene1942
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brenda Tetteh, Revenue Management van Van der Valk Hotel Veenendaal, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

Geachte rene1942,

Hartelijk dank voor zowel het invullen van ons eigen enquête, als uw beoordeling op Tripadvisor.

U heeft inmiddels per mail een reactie van ons ontvangen.

Prettige dag en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Brenda Tetteh
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken