Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eten opgehaald, HEERLIJK”
Beoordeling van Safari

Safari
Geclassificeerd als nr. 15 van 70 Restaurants in Veenendaal
Keukens: Afrikaans
Gegevens restaurant
21 maart 2020 beoordeeld

Gistermiddag hadden we allemaal zin in Afrikaans. Gebeld met het restaurant en afgesproken dat ik het om 17.00 ophaal en dat zij een tikkie sturen.
Het was maar € 67,-- voor 4 personen aan heerlijk eten en extra veel Enjara's.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank linekes2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 26 beoordelingen

13 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en aardige bediening! Je kan alleen contant betalen let daar wel op. Leuke biertjes en lekkere toetjes voor een mooie prijs.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank joannerus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2020 beoordeeld

Van de buitenkant zou je niet zeggen dat hier een restaurant zit, ook de locatie zit net buiten de horeca van de stad Veenendaal.
Ik woon al meer dan 20 jaar in veenendaal en was er nog nooit geweest. Uit nieuwsgierigheid toch eens naar binnen gegaan en dat was echt een positieve verassing. Eten doe je met je handen, dat was in eerste instantie een gek idee maar daar wen je snel aan.
Het eten was erg lekker.
De bediening/eigenaresse was erg aardig en ik zou hier zeker nog eens naar toe gaan!
Echt positief verrast en raad dit dan ook zeker aan!

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mischazegers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We wilden eens iets anders en dat is wat Safari biedt. Je eet niet met bestek, maar met een soort pannenkoekjes uit een grote schaal. Erg smakelijk en echt iets anders zoals we wilden. Lekker met een Afrikaans biertje er bij. Hele vriendelijke bediening ook. Alleen jammer dat je niet met pin kunt betalen anno 2020. Verder lekker gegeten en leuke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank BMD993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2019 beoordeeld

Heerlijk kan je hier eten. Menu gedaan met verschillende soorten vlees en sausjes. Leuk detail..... geen bestek! Je "moet" hier met je handen eten om het echte Afrikaans te beleven. De bediening is top en erg aardige mensen die de tijd voor je nemen en uitleggen wat je eet. En wat is dan lekkerder om het eten te combineren met een Afrikaans biertje uit een bierschaal? Een echte aanrader om hier te eten.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ronald H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Safari bekeken, bekeken ook

Veenendaal, Utrecht Province
Veenendaal, Utrecht Province
 
Veenendaal, Utrecht Province
Veenendaal, Utrecht Province
 

In Safari geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding