Els

Schitterend, verzorgd hotel in fantastische omgeving

Beoordeling van Hostellerie Kemmelberg
5,0 van 5 bollen5 nov 2023 beoordeeld
Prachtig hotel in schitterende omgeving. Zeer vriendelijk personeel. Mooie, verzorgde kamer.
Door het stormweer hebben we een dag niet van de omgeving kunnen genieten en zijn we in het hotel gebleven. Onmiddellijk kregen we suggesties om de dag te vullen (kast met gezelschapsspelletjes aanwezig). Verzorgd, ruim ontbijt en lekker eten in het restaurant.
Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 6 nov 2023
Bedankt voor de 5-sterren review! Doet het hele Hostellerie Mont Kemmel **** team altijd deugd.
3.2 km van Hostellerie Kemmelberg
13.2 km van Hostellerie Kemmelberg
9.5 km van Hostellerie Kemmelberg
Meer hotels in Kemmel bekijken
Beoordeeld op 1 november 2023

Wij hadden onlangs het genoegen om een verblijf door te brengen in Hotel Kemmelberg in het prachtige Kemmel, en wekunnen met volle overtuiging zeggen dat het een fantastische ervaring was. Van de idyllische ligging in de natuur tot de warme en gastvrije ontvangst, en van de uitstekende keuken tot de buitengewone hondvriendelijkheid, dit hotel heeft werkelijk alles te bieden voor een onvergetelijk verblijf.
De ligging van Hotel Kemmelberg is absoluut adembenemend. Het hotel is omgeven door weelderige groene heuvels en biedt een panoramisch uitzicht op de vallei dat je de adem beneemt. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen te midden van de natuurlijke pracht van de Westhoek.
Bij aankomst werden we hartelijk begroet door het personeel van Hotel Kemmelberg. De vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten meteen een positieve indruk op ons. Ze deden er alles aan om ons thuis te laten voelen en stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en onze wensen te vervullen.
Wat betreft de culinaire ervaring, de keuken van Hotel Kemmelberg is werkelijk voortreffelijk. We hebben genoten van heerlijke maaltijden met verse, lokale ingrediënten die op een smaakvolle en creatieve manier waren bereid. Een pluim voor de chefkok Guy en zijn team.
Een bijzonder aspect dat ons verblijf nog specialer maakte, was de hond vriendelijkheid van het hotel. We reisden met onze trouwe viervoeter en het hotel bood tal van voorzieningen en services voor honden. Het mee integreren van de hond in de eetruimte zou een extra pluspunt zijn. Hotel Kemmelberg zorgde ervoor dat zowel onze hond als wijzelf een geweldige tijd hadden.
Kortom, Hotel Kemmelberg in Kemmel is een verborgen juweeltje voor natuurliefhebbers, fijnproevers en hondenliefhebbers. De combinatie van de prachtige natuurlijke omgeving, de hartelijke ontvangst, de voortreffelijke keuken en de hond vriendelijke instelling van het personeel maken dit hotel tot een absoluut pareltje. Wij kijken ernaar uit om hier in de toekomst opnieuw te verblijven.

Datum van verblijf: oktober 2023
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2023

Bedankt voor jullie uitvoerige feedback over jullie verblijf in Hostellerie Mont Kemmel ****. Het doet het hele team altijd deugd als we kunnen lezen dat onze gasten een "happy time" hebben gehad en ons aanbevelen. Tot weldra!

Beoordeeld op 11 september 2023

Wij verbleven voor de 1ste maal in het hotel. Wat een ervaring!! Alles was tip top in orde. Zeer nette kamers , de hygiëne was in het hele hotel 10/10.
Het royale ontbijtbuffet was top, alsook het diner dat voortreffelijk was.
Het personeel is zeer vriendelijk, niets is hun teveel !
De rust en stilte is nog een pluspunt.
Wat ons betreft, het was een zeer geslaagd verblijf, wij komen in november terug.

Datum van verblijf: september 2023
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2023

Bedankt voor jullie feedback! Altijd blij te lezen dat alles picco bello was. Tot weldra.

Beoordeeld op 28 augustus 2023

Heel leuk en goed hotel met uitstekende keuken. Het 5 gangen menu was echt top. De kamers groot genoeg en zeer proper. Met een fantastisch uitzicht op de vallei. Goed gelegen om de streek te verkennen.

Datum van verblijf: augustus 2023
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2023

Dank U wel voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij dat jullie een "happy time" hebben gehad in Hostellerie Kemmelberg ****. Tot genoegen!

Beoordeeld op 5 augustus 2023 via mobiele applicatie

Heel mooi hotel zeker 4 sterren waard,rustige ligging met een grote gratis parking,de menu was heel lekker en we hadden een kamer met zicht op het heuvelland,niet al te grote kamer maar alles netjes en in orde,dicht bij Ieper, Poperingen en Watou,wij komen zeker terug,

Kamertip: Festivals Watou en Dranhouter
Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 1 juli 2023

Enkel het uitzicht van op de veel te dure kamer is 4 sterren waard!
De kamer is erg klein en ouderwets, de vloerbekleding is donkerbruine tapis plain Dus zeker niet meer van deze tijd! De badkamer is mini!
We hadden gereserveerd in het restaurant, maar het enige wat ze daar aanbieden is een veel te duur 3, -4, -5 of 6 gangen menu. Voor drie gangen betaal je 60euro wat echt te veel is voor wat je krijgt.
Nog een minpunt aan dit hotel: Het is gelegen in 'de' fiets regio van West Vlaanderen, maar een degelijke fiets parking hebben ze niet, we moesten onze fiets in een klein, niet afgesloten hokje zetten, waar er dan nog net twee andere bij konden, wanneer we vertrokken moesten we eerst de eigenaar van de andere fietsen storen, anders konden we niet weg!
Wij betaalde voor één overnachting en het avond eten dus bijna 400 euro!
Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juni 2023
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2023

Mijnheer Eric Mannaerts, bedankt voor uw review. Als U een kleine kamer boekt, 't ja, dan is die... inderdaad klein. We hebben er die tot zo'n 50 m² gaan, dus 3 x zo groot zijn. U kreeg een kamer toebedeeld waar er tapijt lag: vooral Engelsen zijn er dol op. U had even goed een kamer met keramische vloerbedekking kunnen krijgen. Wat betreft de fietsstalling: u geeft wel een zeer ongenuanceerd beeld. Wij beschikken over het "fietsvriendelijk label": dit betekent dat we een EHBO-kit voor technische fietsongevallen hebben, een plaats waar je de fietsen kunt wassen, enz. . Het is correct dat we aan U hebben voorgesteld om één van onze opbergplaatsen achteraan het hotel te gebruiken (omdat we momenteel de fietsgarage aan het ombouwen zijn). Sorry voor dit tijdelijke ongemak. We hadden Uw fietsen ook nog op een andere, afgesloten plaats kunnen bergen als dat voor U specifiek van belang was. Dit is alleszins nooit door U aan ons gemeld geweest. Weet dat wij hier soms professionele wielerploegen en vele fietsclubs op bezoek hebben, denkt U werkelijk dat wij die allemaal op zo'n manier zouden bergen? U gooit duidelijk het kind met het badwater weg. Wat betreft de prijs in het restaurant: als u 60 EUR voor een gastronomisch driegangendiner (met bijhorende 3 hapjes) duur vindt, dan raden wij U in het vervolg af zo'n restaurant te boeken. Er zijn heel vele en ook goede restaurants in onze buurt te vinden: soms wat goedkoper, maar ook soms véél duurder. Onze prijs-kwaliteit is heel correct. En nee, kreeft en kaviaar kan er voor die prijs niet bij zijn. U schrijft dat "enkel het uitzicht 4 sterren waard" zou zijn, we zijn toch ook heel blij met de 4 sterren die U ons gaf voor de "service". ;-)