Wij hadden onlangs het genoegen om een verblijf door te brengen in Hotel Kemmelberg in het prachtige Kemmel, en wekunnen met volle overtuiging zeggen dat het een fantastische ervaring was. Van de idyllische ligging in de natuur tot de warme en gastvrije ontvangst, en van de uitstekende keuken tot de buitengewone hondvriendelijkheid, dit hotel heeft werkelijk alles te bieden voor een onvergetelijk verblijf.
De ligging van Hotel Kemmelberg is absoluut adembenemend. Het hotel is omgeven door weelderige groene heuvels en biedt een panoramisch uitzicht op de vallei dat je de adem beneemt. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen te midden van de natuurlijke pracht van de Westhoek.
Bij aankomst werden we hartelijk begroet door het personeel van Hotel Kemmelberg. De vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten meteen een positieve indruk op ons. Ze deden er alles aan om ons thuis te laten voelen en stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en onze wensen te vervullen.
Wat betreft de culinaire ervaring, de keuken van Hotel Kemmelberg is werkelijk voortreffelijk. We hebben genoten van heerlijke maaltijden met verse, lokale ingrediënten die op een smaakvolle en creatieve manier waren bereid. Een pluim voor de chefkok Guy en zijn team.
Een bijzonder aspect dat ons verblijf nog specialer maakte, was de hond vriendelijkheid van het hotel. We reisden met onze trouwe viervoeter en het hotel bood tal van voorzieningen en services voor honden. Het mee integreren van de hond in de eetruimte zou een extra pluspunt zijn. Hotel Kemmelberg zorgde ervoor dat zowel onze hond als wijzelf een geweldige tijd hadden.
Kortom, Hotel Kemmelberg in Kemmel is een verborgen juweeltje voor natuurliefhebbers, fijnproevers en hondenliefhebbers. De combinatie van de prachtige natuurlijke omgeving, de hartelijke ontvangst, de voortreffelijke keuken en de hond vriendelijke instelling van het personeel maken dit hotel tot een absoluut pareltje. Wij kijken ernaar uit om hier in de toekomst opnieuw te verblijven.