Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lol.travel
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
alle 10 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (740)
Beoordelingen filteren
740 resultaten
Waardering van reizigers
391
246
75
19
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
391
246
75
19
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 740 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2023

Heel leuk en goed hotel met uitstekende keuken. Het 5 gangen menu was echt top. De kamers groot genoeg en zeer proper. Met een fantastisch uitzicht op de vallei. Goed gelegen om de streek te verkennen.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Annie D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2023

Dank U wel voor het delen van uw ervaringen. We zijn blij dat jullie een "happy time" hebben gehad in Hostellerie Kemmelberg ****. Tot genoegen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2023 via mobiele applicatie

Heel mooi hotel zeker 4 sterren waard,rustige ligging met een grote gratis parking,de menu was heel lekker en we hadden een kamer met zicht op het heuvelland,niet al te grote kamer maar alles netjes en in orde,dicht bij Ieper, Poperingen en Watou,wij komen zeker terug,

Kamertip: Festivals Watou en Dranhouter
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank LVerschoren
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juli 2023

Enkel het uitzicht van op de veel te dure kamer is 4 sterren waard!
De kamer is erg klein en ouderwets, de vloerbekleding is donkerbruine tapis plain Dus zeker niet meer van deze tijd! De badkamer is mini!
We hadden gereserveerd in het restaurant, maar het enige wat ze daar aanbieden is een veel te duur 3, -4, -5 of 6 gangen menu. Voor drie gangen betaal je 60euro wat echt te veel is voor wat je krijgt.
Nog een minpunt aan dit hotel: Het is gelegen in 'de' fiets regio van West Vlaanderen, maar een degelijke fiets parking hebben ze niet, we moesten onze fiets in een klein, niet afgesloten hokje zetten, waar er dan nog net twee andere bij konden, wanneer we vertrokken moesten we eerst de eigenaar van de andere fietsen storen, anders konden we niet weg!
Wij betaalde voor één overnachting en het avond eten dus bijna 400 euro!
Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank EricIvan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2023

Mijnheer Eric Mannaerts, bedankt voor uw review. Als U een kleine kamer boekt, 't ja, dan is die... inderdaad klein. We hebben er die tot zo'n 50 m² gaan, dus 3 x zo groot zijn. U kreeg een kamer toebedeeld waar er tapijt lag: vooral Engelsen zijn er dol op. U had even goed een kamer met keramische vloerbedekking kunnen krijgen. Wat betreft de fietsstalling: u geeft wel een zeer ongenuanceerd beeld. Wij beschikken over het "fietsvriendelijk label": dit betekent dat we een EHBO-kit voor technische fietsongevallen hebben, een plaats waar je de fietsen kunt wassen, enz. . Het is correct dat we aan U hebben voorgesteld om één van onze opbergplaatsen achteraan het hotel te gebruiken (omdat we momenteel de fietsgarage aan het ombouwen zijn). Sorry voor dit tijdelijke ongemak. We hadden Uw fietsen ook nog op een andere, afgesloten plaats kunnen bergen als dat voor U specifiek van belang was. Dit is alleszins nooit door U aan ons gemeld geweest. Weet dat wij hier soms professionele wielerploegen en vele fietsclubs op bezoek hebben, denkt U werkelijk dat wij die allemaal op zo'n manier zouden bergen? U gooit duidelijk het kind met het badwater weg. Wat betreft de prijs in het restaurant: als u 60 EUR voor een gastronomisch driegangendiner (met bijhorende 3 hapjes) duur vindt, dan raden wij U in het vervolg af zo'n restaurant te boeken. Er zijn heel vele en ook goede restaurants in onze buurt te vinden: soms wat goedkoper, maar ook soms véél duurder. Onze prijs-kwaliteit is heel correct. En nee, kreeft en kaviaar kan er voor die prijs niet bij zijn. U schrijft dat "enkel het uitzicht 4 sterren waard" zou zijn, we zijn toch ook heel blij met de 4 sterren die U ons gaf voor de "service". ;-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2023 via mobiele applicatie

Voor het uitzicht en de culinaire ervaring in het restaurant moet je zeker eens logeren in de hostellerie.
Is wel prijzig voor het aanbod van kleine kamer en ontbijt is voor die prijs wat benedenmaats voor 4 sterren. Geen roerei of spek, lokale producten ontbreken.

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Navigator32177839993
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2023

Dank U wel voor jullie aanbeveling. We stippen toch nog eventjes graag aan dat U ei-bereidingen kan vragen aan de ontbijtmedewerkers: wij houden niet van poeder-ei-bereidingen die uren staan te sudderen op een buffet, vandaar. Maar op simpele vraag worden deze voor U op het moment zelf gemaakt: vers zoals het hoort. Geen lokale producten? Zelfs onze eigen geoogste honing (op 20 meter afstand gemaakt, dus zéér lokaal) staat op het buffet. Om maar één voorbeeld van een streekproduct te geven. Verder ook nog diverse lokale kazen, enz.. Blijkbaar is dat U ontgaan. Het ontbijt daarom ondermaats noemen is er, ons insziens, "een tikkeltje" (?) over. Toch blij dat jullie het al bij al een leuke ervaring vonden! Tot genoegen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2023

Hoogstaande gastronomische ervaring, vriendelijk personeel, propere comfortabele kamers! Prachtig uitzicht uit de ontbijtzaal. Uitgebreid ontbijt met veel verse producten. Geen negatieve punten te weerhouden wat ons betreft.

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sofie C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Philippe Vercoutter, Eigenaar van Hostellerie Kemmelberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2023

Bedankt voor de tijd die jullie namen om een review te plaatsen. We kunnen er alleen maar heel blij mee te zijn. Wij zijn tevreden als de gast tevreden was! Tot genoegen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken