Mijnheer Eric Mannaerts, bedankt voor uw review. Als U een kleine kamer boekt, 't ja, dan is die... inderdaad klein. We hebben er die tot zo'n 50 m² gaan, dus 3 x zo groot zijn. U kreeg een kamer toebedeeld waar er tapijt lag: vooral Engelsen zijn er dol op. U had even goed een kamer met keramische vloerbedekking kunnen krijgen. Wat betreft de fietsstalling: u geeft wel een zeer ongenuanceerd beeld. Wij beschikken over het "fietsvriendelijk label": dit betekent dat we een EHBO-kit voor technische fietsongevallen hebben, een plaats waar je de fietsen kunt wassen, enz. . Het is correct dat we aan U hebben voorgesteld om één van onze opbergplaatsen achteraan het hotel te gebruiken (omdat we momenteel de fietsgarage aan het ombouwen zijn). Sorry voor dit tijdelijke ongemak. We hadden Uw fietsen ook nog op een andere, afgesloten plaats kunnen bergen als dat voor U specifiek van belang was. Dit is alleszins nooit door U aan ons gemeld geweest. Weet dat wij hier soms professionele wielerploegen en vele fietsclubs op bezoek hebben, denkt U werkelijk dat wij die allemaal op zo'n manier zouden bergen? U gooit duidelijk het kind met het badwater weg. Wat betreft de prijs in het restaurant: als u 60 EUR voor een gastronomisch driegangendiner (met bijhorende 3 hapjes) duur vindt, dan raden wij U in het vervolg af zo'n restaurant te boeken. Er zijn heel vele en ook goede restaurants in onze buurt te vinden: soms wat goedkoper, maar ook soms véél duurder. Onze prijs-kwaliteit is heel correct. En nee, kreeft en kaviaar kan er voor die prijs niet bij zijn. U schrijft dat "enkel het uitzicht 4 sterren waard" zou zijn, we zijn toch ook heel blij met de 4 sterren die U ons gaf voor de "service". ;-)