US$Ā 103
PricelineUS$Ā 103
Agoda.comUS$Ā 103
Beoordeeld op 23 oktober 2017

Heel vriendelijke ontvangst ! Eenvoudig maar degelijk hotel met een zeer goed bed ! De kamer was ruim en heel proper. Het ontbijt 's anderendaags heeft me goed gesmaakt . Heb ook een fijne babbel gehad met de hotelmanager die trouwens een intelligente, sociale man was. Prijs/kwaliteit is in orde !

Kamertip: Kies voor de ruime kamer met flatscreen TV en koelkast, deze is uitstekend !
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 30 juli 2017 via mobiele applicatie

Zeer flexibel met incheck uren !
Na telefonisch contact was het mogelijk om na de reguliere incheck uren toch in te checken, dit kwam voor ons zeer goed uit.

De kamer was proper en goed verlucht. Ook waren alle noodzakelijke zaken aanwezig voor een zakelijke overnachting.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 21 mei 2017 via mobiele applicatie

Supper toffe nacht gehad!!
Top service en zeer vlotte communicatie.
Toffe gastheer en mooie kamers.
Alles was zoals gewenst en we kwamen niets te kort.
Zeer mooie douches en gloednieuwe tv's.
Aangenaamt verrast !

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 1 maart 2017 via mobiele applicatie

Ik had een 1 persoonskamer geboekt, maar kreeg een ruime 2 persoonskamer. Heerlijke douche!
Netjes en functioneel ingericht. Zelfs televisie. Prima prijs -kwaliteit verhouding.
Zeer aardige hoteleigenaar die tevens zeer behulpzaam was.
Prima ontbijt met zelf te kiezen eieren naar wens.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 10 oktober 2016

Vriendelijke man, maar...
hygiƫne laat te wensen over !!! We mochten onze fietsen stallen in de garage waar zijn kat verbleef. Vanop de straat rook het verschrikkelijk naar uitwerpselen en andere gore dingen. In de garage stond een overvolle kattenbak, de kat sliep in de berg gebruikte lakens die op de grond lag en ook in het rek met de gewassen en gestreken lakens. Deze 'propere' lakens lagen ook deels op de grond (uit het rek gevallen). In deze garage werd ook de afwas gedaan en het ontbijt gemaakt. Er lagen op het aanrecht en op de grond restanten van het ontbijt, zakken brood, lege blikjes en verpakkingen, ... Er stond een smerig oventje. In de gang op de grond lagen pakken servietten. De trap naar boven rook ook naar kattenbak. De grond in de kamer lag vol met stof en kruimels van eten. De handdoeken moest hij nog brengen. Ze waren nog wat klammig (De droogkast in zijn garage had een loshangende deur). In de kasten op de gang lag het vol met afval (vuilbakjes van de hotelgasten er in leeg gekapt?). 's Avonds stond het ontbijt van 's morgens nog op de tafel. Op het vuile koffieapparaat lag een stapel servietten met een hele pluk kattenhaar op. Aan de stoelen in de ontbijtzaal was ook gekrabd door de kat. Best vriendelijke eigenaar, met grootse plannen, maar niet geschikt om een hotel uit te baten.

Datum van verblijf: augustus 2016