Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een dikke vijf sterren zonder te aarzelen”
Beoordeling van Paspartoe

Paspartoe
Geclassificeerd als nr. 4 van 161 Restaurants in Waregem
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 juni 2024 beoordeeld

Wat een klasse eten!Perfectie in de tapas en aperitieven,perfectie in de hoofdplat en vooral een absolute perfectie in de Sabayon.Geen goedkoop restaurant maar MEER dan zijn geld waard.Wil je het summum neem dan de aanrader op de kaart:wat het is zal je maar weten als je daar gaat eten!!

Datum van bezoek: juni 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Manfred v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (149)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 149 beoordelingen

26 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Je wordt vriendelijk ontvangen in een aangename sfeer , je voelt je zo op je gemak … het eten was lekker … hapjes en steak waren uitstekend 😉

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Ange V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel leuk ontvangst en bediening heel vlot en vriendelijk !
Gezellig sfeervol terras!
Het eten was heel lekker
Is echt een aanrader gaan we zeker nog terug !

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Petite12345
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 juni 2022 beoordeeld

Prachtig interieur, een terras dat zo uit de Provence geplukt lijkt.
Mooie en gevarieerde kaart, zeer lekker eten en mooie presentatie, prachtige selectie wijnen op de wijnkaart, vriendelijke bediening en budgetvriendelijk.
Chapeau ook voor de kok Mathieu, die er in zijn eentje in slaagt om indien nodig 20 steaks met de juiste cuisson op tafel te toveren.
Absolute aanrader !

Datum van bezoek: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Passport621933
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 juni 2022 beoordeeld

Super gezellig & mooi restaurant
Super lekker eten, heel verzorgd, ruime keuze aan top wijnen & lekkere gerechtjes.
Zalig terras precies het gevoel van het zuiders Frankrijk.
Top kwaliteit & heel vriendelijke uitbaters.
Top adresje voor een gezellig dinertje !!!!

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank VMMV00
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Paspartoe bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Paspartoe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.