Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top bezoek”
Beoordeling van Paspartoe

Paspartoe
Geclassificeerd als nr. 4 van 161 Restaurants in Waregem
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
24 juni 2022 beoordeeld

Wij hebben deze avond met de vrienden een etentje gehad en wij vonden het gewoon TOP! Top service, super zacht vlees, super bediening en vooral vriendelijk!

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank louisonm1998
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (149)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 149 beoordelingen

23 juni 2022 beoordeeld

De terras is volledig overdekt. Je hebt niet het gevoel dat je buiten zit, ook al is het een prachtige avond. De muziek is ook heel onsfeervol. Jammer. Het eten is wel lekker en was er al een paar keer geweest en toen zaten we binnen, dat was een veel betere ervaring. Ook zijn de prijzen van drank belachelijk duur. 3,60 euro voor een plat water - 9 euro voor een cava.

Datum van bezoek: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 819suzannez
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De ober /patron loopt er ongeïnteresseerd bij, lang moeten wachten, eten middelmatig, frietjes niet uitgebakken. Denk niet dat we nog terug gaan.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Kritiekaster
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 oktober 2021 beoordeeld

Zaterdagavond etentje met familie 4volwassene en 2kinderen, op aanraden van schoonzus en broer dit restaurant uitgekozen , was een zeer aangename verrassing.

Datum van bezoek: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 578sabine
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij beleefden een prachtige avond in deze mooie zaak. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen.
Het eten was voortreffelijk met verse producten, de bediening uitmuntend.
1 woord: uitmuntend!!

Hier zien ze ons zeker terug !!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Getaway67398455585
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Paspartoe bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Paspartoe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.