Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een culinaire belevenis”
Beoordeling van Paspartoe

Paspartoe
Geclassificeerd als nr. 4 van 161 Restaurants in Waregem
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
29 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker eten, prijs kwaliteit Super
Vriendelijke en vlotte bediening
Mooi kader, ook een zeer mooi terras
Gewoon TOP

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank S1010FInadinem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (149)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

12 - 16 van 149 beoordelingen

22 juni 2021 beoordeeld

Zomerse zuiderse sfeer. Ideaal voor rosé, heel veel keuze. Super bediening. De vis met parmezaankorst was subliem. Superdessert eton mess bracht ons nog meer in zuiderse sferen. Top.

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank lucas v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden niet onmiddellijk een 'welkomgevoel' toen we hier binnenkwamen. Maar het is natuurlijk zondagavond voor iedereen, dus dat kan gebeuren.
2 simpele gerechten besteld waarvan je verwacht dat deze correct aan tafel worden gebracht. De filet pur (vol taaie vezels, dus was dit wel een filet pur?) Moeten terugsturen want dit was niet a point zoals gevraagd. Maar bijna nog blue.
Bij de mosselen (met pickles, heel lekker) was zeker 1/3 niet gaar. Tot zelfs een heel aantal gesloten schelpen. Bij een opmerking hierover zeiden ze dat we ze hadden moeten terugsturen om nog even op het vuur te zetten. Allicht wel. Maar als je 2 eenvoudige gerechten (beide meer dan 30 euro) al moet terugsturen dan maak ik ze de volgende keer beter zelf klaar.
Een tegenvaller dus. Jammer.

Datum van bezoek: augustus 2020
3  Bedank daspi73
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Piekske, Eigenaar van Paspartoe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2020

Beste, hartelijk dank voor uw commentaar. Jammer dat u niet tevreden was. Na 24 jaar bent u de eerste klant die zich niet welkom voelde, vreemd, ik kan me nog goed herinneren hoe ik u ontvangen heb en vond dit zeker en vast een correcte ontvangst. Wat de mosselen betreft: wij zagen 5 mosseltjes op uw bord liggen die niet open waren, deze had u inderdaad kort terug op het vuur kunnen laten zetten zoals mijn personeel meldde. Dit kan altijd eens gebeuren, hoewel het niet zou mogen. De filet pur vonden wij correct gebakken en zeker niet bleu. Maar dat is uw mening. De wijze waarop de filet pur in 3 stukken werd opengesneden om ons op de (volgens u) verkeerde bakwijze te wijzen, vonden wij persoonlijk ook niet echt klassevol, maar elk heeft zijn manier om iets duidelijk te maken. Achtingsvolle groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2020 beoordeeld

Gereserveerd om 29:00 u, goed ontvangen, lekker eten, sfeer ok, maar koffie kon niet meer, machine lag al af, We werden echt opvallend buiten gekeken, ook al waren drankjes van mijn vriendinnen nog niet leeg, ik begrijp dat je tijdig wil sluiten, maar tien uur is wel heel vroeg om mensen letterlijk buiten te kijken

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank troesjka
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Piekske, Owner van Paspartoe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020

Beste, hartelijk dank voor uw mooie woorden betreffende ons eten, sfeer en bediening. Ik sta wel versteld van wat u schrijft i.v.m. het vroegtijdig sluiten. Wij bestaan nu reeds 23 jaar, en nog nooit (!) heb ik gezegd dat mijn koffiemachine af ligt. Ik zou zelfs durven stellen dat wij heel regelmatig later sluiten dan de meeste bars en cafés in onze omstreken (wat ons trouw cliënteel zeker zal bevestigen). Wij zijn zelfs gekend voor een afzakkertje & streepje muziek aan de bar, ik sluit zelden vroeger af dan 2u. Op een kalmere avond sluiten wij misschien wel eens vroeger (kosten-baten moet blijven kloppen), maar ik denk dat ik de laatste 10 jaar zelden voor middernacht afgesloten heb, misschien was u dan aanwezig op 1 van die zeldzame keren, maar ik heb NOG NOOIT mensen buiten gekeken. Hopend u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen tot in de vroege uurtjes, Paspartoe

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2020 beoordeeld

Zeer lekker gegeten deze middag.mooi restaurant,vlotte en vriendelijke bediening.van apero tem de koffie TOP!!! Niks negatiefs te zeggen.dikke pluim !

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank marijkedelombaerde
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Paspartoe bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Paspartoe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.