Heel lekker gegeten en heel mooi kader. Super gezellig. Vriendelijke en snelle bediening. Vrij veel keuze.
heel lekker
voor iemand die een lekker stuk vlees wil is dit een aanrader
verzorgd vriendelijk en bovendien heel lekker
de pasta met scampi en saffraan is ook een aanrader
gezellig terras en vriendelijke bediening we zijn nu twee keer geweest en gaan terug
Vriendelijke ontvangst en apero op het terras achteraan.
Uitgebreide drankkaart, net als hapjes en courses.
Varkenshaasje gekozen (aanrader). Ook de zelfgemaakte kroketjes zijn het vermelden waard. Hier komen we zeker nog terug!
Op een onverwachts moment last minute geboekt.
Wat een ontdekking!
Mooi interieur, super bediening en heel lekker!
Ik kom er zeker terug!
Woorden tekort voor dit zeer aangename restaurant bezoek.Bediening top
Menukaart zeer uitgebreid,veel keuzes voor ieder wat.
Borden heel mooi opgemaakt een streling voor het oog en de tong.Alleen 1 iets jammer,dat we dit juweeltje niet eerder ontdekt hebben op een boogscheut van bij ons.
Worden we er vaste klant?Zonder enige twijfel.
Prijs qualiteit is tip top in orde,je ziet dat alle producten vers en met liefde klaargemaakt zijn.Kleine terras buiten.Restaurant binnen met zorg gedekte tafels,met afstand er tussen die je nodige privacy garandeerd.