“Wat een ontdekking”

Geclassificeerd als nr. 4 van 163 Restaurants in Waregem
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
15 juli 2019 beoordeeld

Woorden tekort voor dit zeer aangename restaurant bezoek.Bediening top
Menukaart zeer uitgebreid,veel keuzes voor ieder wat.
Borden heel mooi opgemaakt een streling voor het oog en de tong.Alleen 1 iets jammer,dat we dit juweeltje niet eerder ontdekt hebben op een boogscheut van bij ons.
Worden we er vaste klant?Zonder enige twijfel.
Prijs qualiteit is tip top in orde,je ziet dat alle producten vers en met liefde klaargemaakt zijn.Kleine terras buiten.Restaurant binnen met zorg gedekte tafels,met afstand er tussen die je nodige privacy garandeerd.

Datum van bezoek: juli 2019

5 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Paspartoe is 1 van de beste restaurants dat ik ooit naartoe ben geweest, samen met het restaurant SISKA in koksijde (ook een top aanrader). Ik ga al jaren naar paspartoe en altijd super, vlees altijd perfect gebakken, sfeer op en top net zoals de siska in koksijde, de 2 meest fantastische restauranten.

Datum van bezoek: juli 2019
22 juni 2019 beoordeeld

Ondanks het moeilijk begin van de avond door twee wel heel opdringerige en ambetante "klanten" bleven zaakvoerder Alain en zijn team bij de les en verzorgden ze ons op hun gekende manier een héél gesmaakt etentje. Ook in de keuken waren ze blijkbaar niet van hun stuk te brengen en de heerlijkste gerechten werden geserveerd. Bedankt voor de memorabele avond

Datum van bezoek: juni 2019
13 mei 2019 beoordeeld

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening.
De bordjes zijn heel mooi gepresenteerd.
Mooi gedekte tafels.
Het interieur is heel gezellig, ook mogelijkheid om buiten de maaltijd te gebruiken.
Wel prijzen aan de hogere kant.

Datum van bezoek: mei 2019
14 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdag lunch in deze prachtige zaak: mooie tafels, piekfijn! Een kaart met suggesties en klassiekers. Mijn vrouw kiest voor gebakken tong, ik ga voor pasta met scampi en coquille. Ja, dit is lekker klaargemaakt. Ja, de chef kent zijn vak! Maar jammer.... Ja, dit is echt over-priced! Toen we dit terloops meegaven met de bediening, was het antwoord: “deze tong kost inkoopprijs 18 euro (per stuk)”. Tja, dan ga ik niet in discussie maar besluit: lekker maar veel te duur....

Datum van bezoek: januari 2019

Reizigers die Paspartoe bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen

In Paspartoe geweest? Deel je ervaringen!