Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vers lekker adresje”
Beoordeling van Escabèche

Escabèche
Geclassificeerd als nr. 4 van 58 Restaurants in Waregem
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
25 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Verse wereldkeuken tapas, perfecte cuissons en naturel van ingrediënten. Vriendelijke en vlotte bediening. Niet super goedkoop maar waar voor je geld.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Christophe_vdd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (100)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 100 beoordelingen

14 oktober 2018 beoordeeld

Steeds lekker, verrassende gerechters, fijne verzorgde bordjes, een vriendelijke bediening, zitten ook niet op hun klok te kijken als het wat laat wordt. Goed als je es iets anders wil, es aangenaam verrast wil worden. Hebben lage en hoge tafels afhankelijk wat je verkiest. Steeds correct en lekker

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Passport815314
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

heel lekker en voldoende gegeten . gekozen voor your choice en was blij met onze keuze ! veel variatie .

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarnixG23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen hier last minute dineren en hebben ervan genoten vanaf het eerste moment! Het personeel is uitermate vriendelijk, een perfecte combinatie van professioneel maar toch gemoedelijk. Het eten was fantastisch. Wij namen de ‘our choice’ en lieten ons verrassen door de chef. Wij kregen 7 verschillende gerechtjes voorgeschoteld, elk om het lekkerst! Het noemt dan wel tapas, maar de porties zijn relatief groot. Na 7 gerechten heb je dan ook meer als voldoende. Wij vonden het prijs kwaliteit uitstekend en komen zeker en vast snel terug.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Charlotte0505
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2018 beoordeeld

Enorm vriendelijke bediening.
Gekozen voor 'Your choice', waarbij de keuken zelf de gerechten kiest. Zeer lekker, en zeker voldoende voor die prijs.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Escape800600
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Escabèche bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Escabèche geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding