Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terug in mijn ‘must go again’ lijstje”
Beoordeling van Escabèche

Escabèche
Geclassificeerd als nr. 4 van 58 Restaurants in Waregem
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Spaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een paar jaar terug was het minder. Te duur voor lekker eten en ik meed het restaurant wel om die reden.
Maar vandaag is het woord duur helemaal niet meer ad orde. En het eten : heerlijk.
We vroegen de verrassingsmenu met veel vis en groenten als enige wens. We kregen jamon en carpaccio als eerste twee gerechten. Ik vermoed dus dat deze menu strak vastligt. MAAR : het was wel echt lekker !! De andere gerechtjes : babysla, clamps, gefrituurde gamba’s waren ook super lekker. Ware het niet dat we voldaan waren, dan hadden we zeker met smaak de volgende gerechten verorberd.
En dat allemaal voor 30€ pp.
Als ze zo verder doen, dan zien ze mij zeker terug !

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank DudjiT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (100)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 100 beoordelingen

8 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Verplichte stop voor goodies. Chef Karel tovert eigenhandig voor je ogen “tapas” uit de vier windstreken op je bord.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Jantie81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk gezellig tapas restaurant. De keuze was heel gemakkelijk, we namen het verrassingsmenu, de bordjes kwamen met een ruime tussenpauze, verzorgd, lekker, alles was in orde, geen opmerkingen. Ook het dessert was lekker en verrassend. We gaan zeker terug.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Carlmce
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hadden een cadeaubon gekregen en na het lezen van de recensies trokken wij hoopvol naar het restaurant. En onze verwachtingen werden zeker ingelost. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een 'hoge tafel', wat zeker geen probleem was. We kozen voor het 'verrassingsmenu' dat uit 7 verschillende gerechtjes bestond. En stuk voor stuk vielen ze in de smaak. De tijd tussen de verschillende gerechtjes was ok en er werd ook telkens de nodige uitleg bij het gerecht gegeven. Wat ons betreft, alvast een leuke ervaring.

Datum van bezoek: februari 2018
1  Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2018 beoordeeld

Leuke sfeer, rustig genieten van een assortiment tapas. Een keuze van de kaart maken is niet nodig, je kan je vertrouwen op de eigen keuze van de chef.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank jean-pierre b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Escabèche bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Escabèche geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding