Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ZEER GOED !”
Beoordeling van Sushi City Waregem

Sushi City Waregem
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 15 van 161 Restaurants in Waregem
Prijsklasse: € 10 - € 30
Beschrijving: Na een succesvol verhaal in Oudenaarde, Zijn wij ook in de stad Waregem! Het meest uitgebreide en lekkerste sushi restaurant in Waregem.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Na een succesvol verhaal in Oudenaarde, Zijn wij ook in de stad Waregem! Het meest uitgebreide en lekkerste sushi restaurant in Waregem.
20 november 2023 beoordeeld

het eten was perfect gekruid en het is er zeer gezellig alsje binnenkomt is er muziek die je op je gemak stelt vriendelijke mensen niets op aan te merken 😁👍

Datum van bezoek: november 2023
Bedank Odyssey18335337940
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (16)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 16 beoordelingen

15 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden onze sushi en voorgerecht besteld.
We hebben 45 minuten moeten wachten op ons voorgerecht. We waren met 5 personen, iedereen die geen sushi besteld had kreeg zijn eten na 1 uur. Iedereen die sushi besteld had kreeg zijn eten pas 15 minuten later ( het eten van iedereen was al op). De koffie was maar half vol. Het eten was wel zeer lekker daarom dus de 3/5.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank FarAway66898232600
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 januari 2023 beoordeeld

De zaak ziet er netjes uit met een goed verzorgde, gevarieerde en prijs-vriendelijke menukaart. Echter wordt het zeer middelmatig wanneer het gaat om de smaak van de gerechten.

Vrij simpele kip wokgerechten worden geserveerd met een licht verbrande buitenkant en een vrij taaie binnenkant. De smaak van de kip en groente vallen al gauw weg door de overmatige hoeveelheid van zoutige sauzen.

Wat de sushi betreft is er erg veel keuze. De presentatie van de sushi ziet er prima uit, echter ook hier was de smaak erg middelmatig.

De bediening bestaat uit klantvriendelijke medewerkers. Echter vonden wij het ook hier jammer dat de plank vaker werd misgeslagen. Zo werd elk gerecht los op tafel geserveerd, werden onze rijstgerechten zonder bestek geserveerd (en was de enige aanwezige medewerker een tijd uit het zicht om bestek te vragen) en mistte we dingen zoals (een nieuw glas met) ijsklontjes bij onze tweede drankronde.

Waar sommige van deze punten zeker vallen onder het perfectioneren, laten zaken als de smaak van de gerechten en de manier van serveren ons besluiten tot een middelmatige beoordeling van 3 sterren. Een zaak met grote potentie, maar met een (vooralsnog) zeer matige uitvoering.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank MJorksen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke bediening, gezellig en in alle rust gegeten. De pad thai was heerlijk! Zeker aan te raden. Mooi verzorgd!

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank Sarah D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 juli 2022 beoordeeld

Een hele gezellige restaurant met verschillende menu's
En het eten was zeer vers. Echt een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank Thomas10102029
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Sushi City Waregem bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Sushi City Waregem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
© 2024 Tripadvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die spreken in . Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.