PricelineUS$Ā 124
Vio.comUS$Ā 124
ZenHotels.com
Lol.travel
Beoordeeld op 20 oktober 2018 via mobiele applicatie

Een eenvoudig hotel wat erg gedateerd is. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. De prijs past heel goed bij het hotel. Het ontbijt was zeker omdat het inbegrepen was goed te noemen. Maar de vergane glorie was merkbaar door het hele hotel heen. De kamer was netjes maar ook verjaard. Kortom prima te doen voor een enkele overnachting.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 11 juli 2017

Basic, ouderwets zonder grote luxe, maar rustig hotel ! Gelegen in het centrum van de stad. Een vriendelijke en gedienstige hotelbaas. Het ontbijt was eveneens in orde ! Een kleine maar gratis parking.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 1 september 2016

Bart is een SUPER gastheer ! telkens weer met een smile op z'n gezicht, altijd vrolijk en behulpzaam, goed ontbijtje, toffe sfeer, prima ligging, kortom..............wij kunnen niet beter gelogeerd zijn. Bedankt Bart voor de alweer super 2 daagse !

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 6 april 2016 via mobiele applicatie

Hotel Ambassade is een zeer gastvrij en schoon hotel. Veel aandacht voor kleine dingen op de kamer en in de badkamer. Gastheer is erg behulpzaam en wanneer we in de buurt zijn gaan we zeker weer terug. Goed ontbijt waarbij aan alles is gedacht, zelfs paracetamol indien nodig.

Datum van verblijf: april 2016
Beoordeeld op 1 december 2013

De eigenaar van het hotel is zeer gastvrij en behulpzaam.
De kamer was zeer ruim, mooi trendy ingericht, met wifi, proper en warm, met comfortabele bedden, wij hadden een kamer met bubbelbad en twee aparte bedden.
Er is ook een gezellige bar in het hotel, en een zeer mooie ontbijtruimte, het ontbijt zelf was ook zeer goed, er waren oa gekookte eitjes, maar de eigenaar bakte voor ons nog speciaal een spiegeleitje. Het ontbijt was van prima kwaliteit.
We moesten in Waregem zijn voor een personeelsfeest in het Regenboogstadion dat op wandelafstand ligt, ook het station is vlakbij.
Een echte aanrader voor wie eens graag een weekendje weg wil om te fietsen of te wandelen of gewoon naar de voetbalmatch komt kijken,en graag met het het openbaar vervoer komt.

Datum van verblijf: december 2013