Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geen oog naar cliënteel”
Beoordeling van Sushi waregem

Sushi waregem
Geclassificeerd als nr. 29 van 161 Restaurants in Waregem
Prijsklasse: € 25 - € 50
Gegevens restaurant
18 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben een sushi liefhebber, ik maak ze zelf heel graag. Maar had deze avond geen zin om ze zelf te maken. Ik ben gewend om naar sushi Waregem te gaan. Maar ik had hen al 2x gebeld geen antwoord. Ik ben dan langs geweest om te zien of ze wel open waren, ze waren open. Ging naar binnen maar ze hadden geen oog naar het binnen komend cliënteel om na te gaan of ik besteld had. Ging terug naar buiten en belde hen een derde maal geen Antwoord. Ben dan trg naar binnen gegaan en terug geen oog op het cliënteel er stonden al 4 mensen voor me en het ging niet vooruit, het mag dan wel druk zijn. Spreek uw klanten aan als ze binnen komen.

Jullie zijn een vaste klant kwijt.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank Valentijn88
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (10)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 10 beoordelingen

6 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

1 dag voor de verjaardagfeest wordt de tafel geannuleerd ! We komen nooit meer terug!...zeer spijtig

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank 767dariat
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 april 2021 beoordeeld

Na 50 min na bestelling zou het klaarstaan. Ik ben er om 21u en vertellen ze doodleuk dat het nog eens 20 min wachten is??? Dak kan niet sorry.
Het was heel druk en dat vertaalde zich naar de sushi ook. Jammer hoor!!!!

Datum van bezoek: april 2021
1  Bedank Yousra M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere en verse sushi. Stipt op het gevraagde tijdstip klaar om op te halen. Het was de eerste keer maar zeker en vast niet de laatste keer!

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank Vroten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 augustus 2019 beoordeeld

de gastvrouw is een echte schat, het ganse team is super vriendelijk , Sushi Waregem een echte aanrader, ook om af te halen ...

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Isamieke133
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Sushi waregem bekeken, bekeken ook

Waregem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Sushi waregem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.