Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“net iets minder dan de oven ... euh ... overbuur (hommelhof)”
Beoordeling van Het Ovenhuis

Het Ovenhuis
Geclassificeerd als nr. 2 van 11 Restaurants in Watou
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
23 augustus 2016 beoordeeld

maar hier eet je zeker ook lekker ! de lasagne was zelfs een verrassing want opgediend in een rond bord. ruime porties !
tip op vrijdagavond alleszins op tijd reserveren want de locals doen dat ook.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank brunob208
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (110)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

55 - 59 van 110 beoordelingen

22 augustus 2016 beoordeeld

heel lekker gegeten met vrienden na een bezoek aan Kunst in Watou.
Vlotte , aangename bediening. Lekkere schotels en mooi gepresenteerd.
Een aanrader voor wien in Watou komt.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 249luch
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig, lekker en authentiek in het centrum van Watou. Heerlijke onverwachte amuse voor het hoofdmenu. Stoofvlees, mosselen, steak tartaar, rumsteak, llemal voltreffers en meer dan voldoende. Lekkere streekbiertjes ban 't vat. Een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank KoenVerhaegen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 augustus 2016 beoordeeld

Waren in Watou voor het kunstenfestival. Een authentieke locale bistro. De bediening was vriendelijk en efficient. Hebben hier een hommelbier gedronken. Dat was geen foute beslissing. Tegen de avond hebben we elk een ovenbroodje besteld, een met kaas en een met gerookte ham, zodat we het konden delen. Het ovenbrood is een oude lokale specialiteit. Ons viel het tegen. We zeiden lachend tegen elkaar.....ze hebben het vergeten af te bakken ! Ze zouden beter een groffe boerenboterham serveren....! ! Dat is veel lekkerder. De werkstudent uit de streek zei ons dat ze dat thuis ook niet meer aten. Dat betekent veel. De borden bij de andere mensen zagen er niet verkeerd uit, en zowel het terras als binnen had veel succes. We hadden de juiste keuze gemaakt. Volgend jaar als we terugkomen bestellen we een boerenboterham ! ! !

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rottiers H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 augustus 2016 beoordeeld

Ik eet graag mosselen, en heb er her en der in Vlaanderen al geproefd, maar hier zijn ze volgens mij het best, met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Wat meer is, ik heb beslist om nergens anders nog mosselen te eten. Je krijgt een portie van om en bij de 1.2 kg, je kan kiezen tussen natuur, wijn of van het huis bereiding. Verse frietjes of brood erbij. En de lekkerste mosselsaus. Mocht je hier in de buurt zijn, en je hebt zin in mosselen, aarzel dan niet en ga naar het ovenhuis in Watou.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank X9093CKpeterw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Het Ovenhuis bekeken, bekeken ook

Watou, West-Vlaanderen
Watou, West-Vlaanderen
 
Watou, West-Vlaanderen
 

In Het Ovenhuis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.