Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hier zijn de mosselen het best”
Beoordeling van Het Ovenhuis

Het Ovenhuis
Geclassificeerd als nr. 1 van 11 Restaurants in Watou
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
12 augustus 2016 beoordeeld

Ik eet graag mosselen, en heb er her en der in Vlaanderen al geproefd, maar hier zijn ze volgens mij het best, met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Wat meer is, ik heb beslist om nergens anders nog mosselen te eten. Je krijgt een portie van om en bij de 1.2 kg, je kan kiezen tussen natuur, wijn of van het huis bereiding. Verse frietjes of brood erbij. En de lekkerste mosselsaus. Mocht je hier in de buurt zijn, en je hebt zin in mosselen, aarzel dan niet en ga naar het ovenhuis in Watou.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank X9093CKpeterw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (110)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

59 - 63 van 110 beoordelingen

11 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellig oud-Vlaams interieur kenmerkt dit eethuis/tearoom. De ovenkoek met gemengd beleg( kaas en paté uit Watou, gerookte ham en een sneetje van de zeuge..) en salade, was lekker en origineel. De portie was ruim, de prijs correct. Door de vlotte bediening verloren we geen tijd om verder van het kunstenfestival te genieten!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Frenne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goeie prijs/kwaliteit, verse lekkere en eerlijke gerechten. De efficiëntie van de bediening is wel een werkpuntje, de vriendelijkheid is top.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank hans g
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 juli 2016 beoordeeld

We waren te laat voor de lunch, we bestelden dus ovenkoek met kaas. Je verwacht dan iets dat uit de oven komt. Maar neen, dat was dus een platte, smakeloze, witte ronde koek met drie flinterdunne sneetjes goedkope kaas erbovenop gelegd, met twee schijfjes tomaat, wat ongeschilde schijfjes komkommer, en het soort dunne wortel en knolselderslierten waaraan je denkt te zien wat het is, want smaken doe je het niet.
De 'croque monsieur' was ook zo'n dunne platte koek..
Dat kost dan 9 euro.

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Jan M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 juli 2016 beoordeeld

Bijzonder eerlijke (eenvoudige) keuken, maar erg lekker, daarbij nog een erg lokaal bier en een allervriendelijkste bediening (in een sappig dialect).

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
2  Bedank kat1993tje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Het Ovenhuis bekeken, bekeken ook

Watou, West-Vlaanderen
Watou, West-Vlaanderen
 

In Het Ovenhuis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.