“Eten op de hoek van het plein”
Beoordeling van Het Ovenhuis

Het Ovenhuis
Geclassificeerd als nr. 1 van 11 Restaurants in Watou
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goeie prijs/kwaliteit, verse lekkere en eerlijke gerechten. De efficiëntie van de bediening is wel een werkpuntje, de vriendelijkheid is top.

Datum van bezoek: augustus 2016

29 juli 2016 beoordeeld

We waren te laat voor de lunch, we bestelden dus ovenkoek met kaas. Je verwacht dan iets dat uit de oven komt. Maar neen, dat was dus een platte, smakeloze, witte ronde koek met drie flinterdunne sneetjes goedkope kaas erbovenop gelegd, met twee schijfjes tomaat, wat ongeschilde schijfjes komkommer, en het soort dunne wortel en knolselderslierten waaraan je denkt te zien wat het is, want smaken doe je het niet.
De 'croque monsieur' was ook zo'n dunne platte koek..
Dat kost dan 9 euro.

22 juli 2016 beoordeeld

Bijzonder eerlijke (eenvoudige) keuken, maar erg lekker, daarbij nog een erg lokaal bier en een allervriendelijkste bediening (in een sappig dialect).

13 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

zeer lekker eten,heel vlotte bediening, zeker een aanrader! mooi terras en vriendelijke bediening. wij gaan zeker nog terug. ;)

4 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant op de markt van Watou. Leuke bediening en een service die je nog zelden ziet. Een veelzijdige keuken met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Ik zelf kon genieten van een heerlijke steak met de beste bearnaise saus die ik ooit mocht proeven. De gebraiseerde babykreeft met asperges kon m'n echtgenote bekoren. En de kinderen konden zich tegoed doen aan de burger van de chef. Dit komt dicht in de buurt van perfectie. Bedankt.

Datum van bezoek: juni 2016

Reizigers die Het Ovenhuis bekeken, bekeken ook

Watou, West-Vlaanderen
Watou, West-Vlaanderen

In Het Ovenhuis geweest? Deel je ervaringen!