“De vriendelijkheid aan het onthaal is ver te zoeken met een arrogante onthaalmedewerker!”
Beoordeling van Bar Bernard

Bar Bernard
Geclassificeerd als nr. 6 van 11 Restaurants in Watou
Prijsklasse: € 11 - € 25
4 weken geleden beoordeeld

Al voor de tweede keer een heel arrogante dame aan het onthaal.
Op hun website staat dat je er kan genieten op het panoramisch terras van hun biertjes.
De vrouw aan het onthaal blafte ons af dat we buiten op het terras konden zitten (binnen was er zogezegd geen plaats?) maar dat er wind stond en koud was en dat we niet bediend gingen worden en dat op een zonnige zondag in de herfst.
Als die vrouw ook zo arrogant is tegenover haar personeel dan kan ik best geloven dat ze geen obers vinden om daar te werken.
Klant is koning... daar hebben ze in Bar Bernard nog nooit van gehoord.
Een derde poging zal er zeker niet komen, en de biertjes van Sint-Bernardus gaan we niet meer kopen, al kunnen de paters daar niets aan doen.
Vriendelijk zijn kost niets!

Datum van bezoek: september 2024

5 weken geleden beoordeeld

Superblij dat we toch nog zelf mochten beslissen hoe we de bar konden verlaten na een gespierde njet door het onthaal. Het was de lift of defenestratie.

Datum van bezoek: september 2024
29 juli 2024 beoordeeld

mooie locatie - een bezoek zeker waard. We zaten op het boven terras - zonnige dag met aangename temperatuur dus ideaal. Lekker biertje gedronken van de brouwerij.
prachtig uitzicht op de regio van bovenop de brouwerij

Datum van bezoek: juli 2024
21 juli 2024 beoordeeld

Amaai, super lekker gegeten voor een heel schappelijke prijs. Ik kan goed eten, maar zo'n stuk rib-eye was me net iets te veel hoor. Alles was er super: het eten, de service en de vriendelijkheid! En dan durft men beweren dat men daar niet vriendelijk is. Misschien zelf eerst beginnen met.....
Doe zo verder, wij komen zeker terug met meerdere mensen!

Datum van bezoek: juli 2024
3 juli 2024 beoordeeld

Brouwerij bezocht, best wel duur voor hetgeen het was
Lunch genomen bij bar Bernard, karnemelkstampers met garnalen. Geen verse puree, paar garnalen en uiteindelijk een kleine portie. Hebben frietjes achteraf besteld om de gaten te vullen.
Mail gestuurd om te melden doch geen antwoord
Dure affaire
Aanrader: rij door naar de vrede, Sint sixtus abdij !!!!!!!!!!!!

Datum van bezoek: januari 2024

Reizigers die Bar Bernard bekeken, bekeken ook

Watou, West-Vlaanderen
Watou, West-Vlaanderen

In Bar Bernard geweest? Deel je ervaringen!