Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vriendelijk Vlaams”
Beoordeling van De Helleketel

De Helleketel
Geclassificeerd als nr. 4 van 11 Restaurants in Watou
Gegevens restaurant
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren met enkele fietsvrienden gestopt aan dit uitnodigend volkscafé. We kregen van de Vlaamse bazin meteen een overzicht van de aanbevolen streekbieren, waar in de buurt iets lekkers te eten was, dat voor haar de toeristen belangrijk waren, ... Een volkscafé dus met de juiste spirit. Een bijzonder café voor de liefhebbers van de streek.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Genietenop2wielen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (61)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

39 - 43 van 61 beoordelingen

2 augustus 2017 beoordeeld

Deze bruine kroeg heeft het altijd al gehad, Lena is altijd klaar met een vlotte babbel en ge krijgt nog tips over de streek als je haar nog iets vraagt. Jammer dat haar hulp enkel frans spreekt, we zitten wel dicht bij de schreve maar er nog niet over. Wel een lekker huisbier en ook lekkere picon aan een goede prijs.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Service
Bedank Bart D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 juli 2017 beoordeeld

Koffiestop op onze fietstoer door deze mooie streek.
Lekker straffe koffie, zoals koffie moet zijn en voor de liefhebber veel streekbieren
Jukebox die plaatjes draait uit vervlogen tijden.
Een cafébazin die veel weet te vertellen over haar streek.
Het interieur van een cafe uit je kindertijd met volksportspelen
In t kort als je hier passeert, zeker eens binnenspringen, t is de moeite waard !

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank K8033SZchrisb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 juli 2017 beoordeeld

Hier kom je echt weer in je dagdromen van je kinderjaren, Lena is een heel lieve open en eerlijke dame,alles is hier heel eenvoudig en dat siert ! De jukebox ,de picon super lekker ....! Een echte aanrader ! We komen terug Lena!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Marie-Christine D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 juni 2017 beoordeeld

Een zeer authentiek maar super gezellig cafeetje. De picon is er zeker een aanrader, we zijn er al verschillende malen terug geweest!!

Datum van bezoek: maart 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ilse V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Helleketel bekeken, bekeken ook

 
Watou, West-Vlaanderen
Watou, West-Vlaanderen
 

In De Helleketel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.