Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top!”
Beoordeling van La bella notte

La bella notte
Geclassificeerd als nr. 2 van 49 Restaurants in Marche-en-Famenne
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 34 US$
Gegevens restaurant
11 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel de pizza Bella Notte als de linguine Arrabiata waren zeer smakelijk en goed gevuld. Als welkom een amuse van het huis, net als een mandje vers brood bij het hoofdgerecht.

Bedank Nelia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carole2709, Responsable relations clients van La bella notte, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Dank U
Au plaisir de vous revoir dans notre établissement
Cordialement Mich et Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (128)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 128 beoordelingen

29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Top pizza’s met leuk personeel. Wij kunnen geen Frans dus deed het personeel zeer goed hun best Nederlands te praten! Stellen wij zeer op prijs!!!

Bedank Anouk I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carole2709, Responsable relations clients van La bella notte, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2018

Bedankt voor uw beoordeling Het genoegen om u te voldoen op uw volgende bezoek Cordialement Mich et carole

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een beetje te laat vertrokken van thuis en onder druk van de tijd hadden wij maar 40min om te eten alvorens opnieuw te vertrekken naar de beurs.
De zaakvoerders hadden dit onmiddellijk

begrepen en hebben alles in het werk gesteld om ons zo snel mogelijk te bedienen.
Pizza Terroir en pizza pastorale gegeten. Gewoonweg schitterend.
Ik ben veel voor zaken in Italië, maar ik heb daar nog nooit zo'n lekkere pizza gegeten.
Chapeau ! Ik kom zeker terug als ik in de buurt bent.

Bedank dumoivo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carole2709, Responsable relations clients van La bella notte, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 februari 2018
Google-vertaling

Merci pour votre avis sur notre établissement
Au plaisir de vous satisfaire lors de votre prochaine visite
Cordialement Mich et Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekkere pizza’s gegeten. Top eigenaars die de moeite doen om Nederlands te praten. Als we nog eens in de streek zijn, komen we zeker terug!

Bedank IlseVan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carole2709, Responsable relations clients van La bella notte, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 februari 2018
Google-vertaling

Merci pour ce joli avis pour nôtre établissement
Au plaisir de vous satisfaire lors de votre prochaine visite
Cordialement Mich et Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op 17 augustus hebben wij hier met een gezin van 5 personen gegeten. We kregen een heerlijk voorafje (een soepje) en een likeurtje achteraf van het huis! De eigenaresse deed erg haar best om Nederlands/Duits te praten, en na het bestellen van het dessert kwam zij zelfs met een vertaling van Google translate naar de tafel gelopen, om uit te leggen dat het chocoladetaartje ook uit de pizza oven kwam. We hebben niet vaak zulke lekkere pizza's gegeten, en het vlees was ook goed! Zeker een aanrader!

Bedank Daniek M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carole2709, Responsable commercial van La bella notte, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 oktober 2017


Bedankt voor uw beoordeling
Het genoegen om u te voldoen op uw volgende bezoek
Cordialement Mich et carole

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La bella notte bekeken, bekeken ook

Marche-en-Famenne, Belgisch Luxemburg
Marche-en-Famenne, Belgisch Luxemburg
 
Marche-en-Famenne, Belgisch Luxemburg
Marche-en-Famenne, Belgisch Luxemburg
 
Marche-en-Famenne, Belgisch Luxemburg
Marche-en-Famenne, Belgisch Luxemburg
 

In La bella notte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding