Hotel ligt op een fijne locatie. Incheck verliep gemoedelijk, mooie ruime kamer met terras. Lekker gegeten 's avonds. Bij het ontbijt verliep het echter niet goed. Wij hadden bij inchecken een keuze moeten maken uit uur wanneer we wilden ontbijten. We konden kiezen uit 8h ofwel 9h30. 8h vonden we op vakantie wat vroeg, hadden liever tussen half 9 en 9 gegaan en hebben dan maar 9h30 genomen. Stipt 9h30 wandelden we de ontbijtzaal in. een van de medewerkers meldde ons dat we aan de laatste vrije tafel plaats konden nemen. Alle mensen rondom ons zaten met borden heerlijke croissants en diverse pistolets (wit, grof, zaadjes).
We kregen de melding dat we een keuze konden maken uit het beschikbare buffet en zagen, tot onze grote verbazing, dat vele schaaltjes volledig leeg waren. Geen pistolets meer, geen croissants, enkel nog een paar sneetjes brood. Uiteraard hebben we gevraagd of we nog wat pistolets en croissants konden krijgen maar kregen enkel een schouderophalen met melding āalles is op, sorryā.
Ik heb dan nog gevraagd of men nog iets anders extra voor ons kon doen, daar werd enkel met een ānee, sorryā op geantwoord.
Wij hebben dit verhaal duidelijk gemeld aan de uitbaatster van het hotel, Hélène, bij het uitchecken maar kregen enkel een melding 'nou, daar kunnen we dan uit leren', en kregen zonder verdere woorden of voorstellen de rekening gepresenteerd. Voor ons was dit onaanvaardbaar, een kleine compensatie was voor ons prima geweest. Wij zijn dan ook niet geneigd dit hotel aan te bevelen. Jammer want de locatie en avondeten was wel top !