evyvo
Westerlo, België

Geweldig

Beoordeling van La Roustiere
5,0 van 5 bollen13 aug 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ontzettend vriendelijke gastvrouw die u graag verder helpt met ideeën om gaan te doen. De kamers zijn zeer mooi en tiptop in orde. Het ontbijt was ook goed.
Een zeer mooie wandeling gedaan die de gastvrouw tot in de puntjes uitlegd. Een echte aanrader.
Datum van verblijf: augustus 2020
            5.4 km van La Roustiere
              7.9 km van La Roustiere
              Meer hotels in Theux bekijken
              Beoordeeld op 18 mei 2018

Wij waren hier 2 dagen met 2 families met 7 kinderen in totaal.
              Deze B&B is een fermette en doet wat ouderwets aan, maar dat is voor sommigen misschien net de charme. Het is zeker mooi gelegen met een mooi zicht op de vallei vanop het terras. Binnenin is het allemaal wat donker, en de dunne muren laten wel wat geluid door; Er zijn 2 kamers beneden, vlak naast de kleine living met TV gelegen, dus dat kan wel wat storen. Wij lagen boven waar de meeste kamers ook een bed op mezzanine hebben. Hiervoor moet je een steile trap op, dus dat kan wat lastig zijn voor zeer jonge of oudere mensen.
              Het zwembad op de foto is wel wat misleidend. Ik had een maand tevoren gebeld of het open was, maar er was toen een technisch probleem en de dame wist toen al te zeggen dat het niet snel zou opgelost zijn.
              Het ontbijt vond ik vrij basic met broodjes, confituur, choco en yoghourt. Ik had graag wat verse fruitsap of een eitje met spek of zo, maar dat werd niet aangeboden.
              Voor de kinderen is er wel een tuin en vooral een trampoline buiten die ze erg leuk vonden. Er zijn ook 4 parkeerplaatsen en de dame zelf is erg behulpzaam. Ze zal reservaties voor restaurant maken, en ook de biertjes en limonades waren zeer redelijk geprijsd. Wij hadden ook een fles champagne mee waarvoor we zonder meerprijs glazen kregen.

Datum van verblijf: mei 2018
              Beoordeeld op 27 oktober 2016

Samen met mijn dochter een paar dagen klimmen geweest en bij La Roustiere 2 nachten overnacht. Prachtige kamers, super schoon! Heel goede bedden met fijne dekbedden en goede kussens (2 per bed). Je hebt er meteen het thuisgevoel door e hartelijke gastvrouw, is Française maar spreekt perfect Engels. Naast de grote kamer is er veel ruimte in de woonkamer. Het ontbijt is heerlijk met verse producten en Jus, koffie, thee chocomel.....alles kan..... Gezamenlijke goed gevulde koelkast met frisdranken, bier wijn etc. en gratis Wifi.

Datum van verblijf: oktober 2016
              Beoordeeld op 19 oktober 2016

We hebben er met 12 man verbleven voor een mountainbikeweekend. De fietsen konden veilig in de garage worden gestald. Beneden is er een gezellig salon met ernaast een bar die vrij kan geraadpleegd worden, de drankjes worden achteraf afgerekend.
              De kamers zijn mooi ingericht en de bedden hebben uitstekende matrassen.Ook de mezzanine met derde bed is een practische oplossing.
              Het ontbijt staat gewoon klaar op tafel en alles is royaal aanwezig, inclusief zelfgemaakt brood.
              Enige minpuntje was de trage wifi.
              Ik kom zeker nog eens terug in de zomer om eens in het zwembad te plonsen, een toplocatie!

Datum van verblijf: oktober 2016
              Beoordeeld op 24 juli 2015

Rustig gelegen in deelgemeente net buiten Theux. Ruimte, comfortabele kamers. Ideaal als uitvalsbasis voor wandelingen in de Hoge Venen. Sympathieke gastvrouw die niet aarzelt om enkele leuke wandelingen uit te stippelen. Goed ontbijt. Zeker aan te bevelen.

Datum van verblijf: december 2014
              Beoordeeld op 30 oktober 2013

B&B La Roustière is `n prachtig verbouwde boerderij met mooie slaapkamers, waarbij de uitstekende kwaliteit van de bedden opvalt. Mooi uitzicht op het glooiende landschap. Groot gezellig terras met buitenzwembad. Het interieur straalt `n enorme rust uit. Je voelt je al snel 'thuis'.
              Zeer klantvriendelijke gastheer en gastvrouw. Ze spreken vele talen. Prima ontbijt, waarbij o.a. het heerlijke brood door de gastvrouw gebakken wordt.
              De B&B is `n mooie uitvalsplek voor prachtige wandelingen door het Land van Herve (tussen Luik en Verviers).
              Zoek je rust en ontspanning, dan is dit 'the place to be'.

Datum van verblijf: oktober 2013
              • Reistype: Reisde alleen