WT
Hasselt, België

Romantisch welness weekend. Ideaal

5,0 van 5 bollen30 dec 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het hotel is mooi gelegen in een groene oase van rust. Het is vernieuwd maar heeft een gezellige warme uitstraling.
Het restaurant is opgedeeld en.daardoor rutlstig. Het is lekker maar de kaart is beperkt. Mooie kamers met alle comfort.
Zeer mooie spa. Warm zwembad. Nuxe produkten.
Romantische setting!
      conservatory/restaurant
      6.3 km van Hotel Des Bains & Wellness
      Meer hotels in Waimes bekijken
      Beoordeeld op 26 mei 2021 via mobiele applicatie

Heel dure kamer die zijn prijs niet waard was, eten geserveerd op de kamer, ook heel duur en de kleinste porties ooit gezien.
      Standaardontbijt bestaat uit 1 croissant, 1 broodje en enkel een potje jam.. fruitsap uit een doos, uitgedroogde fruitsalade en de slechtste koffie ooit gedronken. Voor een eitje extra betaal je 7 euro ..
      Pluspunt is zwembad en jacuzzi .. sauna en stoombad zijn verouderd en wij konden die enkel voor 1 uurtje boeken, zelfs pas nadat we al uitgechecked waren.

De omgeving is echt prachtig maar daar gaan we nooit nog terug !

Kamertip: Verlengde weekends zijn blijkbaar het dubbel voor de kamerprijs
      Datum van verblijf: april 2021
      Beoordeeld op 10 oktober 2020

Het hotel is prachtig gelegen vlak naast het meer van Robertville. Correcte ontvangst. Een gezellige, propere kamer met ruime badkamer en terras. Weinig voorzieningen zoals bijvoorbeeld een glas of een flesje water, geen koffiezet,.... Wel slippers en badjas aangezien er ook een grote Wellness in het hotel aanwezig is. We hadden een 3-gangen diner in het restaurant van het hotel zelf. Een gezellige ruimte met zicht op het meer van Robertville. Lekker gegeten, bediening zeer correct. Eveneens een gezellige bar naast het restaurant om een aperitiefje/digestiefje te drinken. Voor het ontbijt moesten we op voorhand doorgeven welk type ontbijt we wilden. Echter lijkt ons dat er maar 1 type ontbijt is waar je iets van broodje of pistolet krijgt, wat zeer vreemd is. Zo hadden wij bij ons ontbijt 1 zacht gekookt eitje, een kommetje fruitsla, een glas melk, fruitsap en droge muesli-zaadjes. Echt heel bizar. Conclusie: een gezellig hotelletje in een prachtige omgeving maar er is werk aan het onbijt. Aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2020
      Beoordeeld op 17 september 2020

Onvriendelijke check-in. Ongelooflijk duur €254 voor een slechte kamer, geen airco, vies tapijt, afgedekt met een kleed waarover je struikelt. 4 kapotte lampen, geen koffie-thee faciliteiten, veel verkeersherrie. Geen separaat toilet, zat in badkamer met glazen scheidingswand naar slaapkamer, geen wifi op terras, ook slechte internet op de kamer. Sober ontbijt kostte nog €40,- extra!!! Commentaar receptie: Als je rechtstreeks geboekt had, was ontbijt inclusief geweest. Booking.com kost ons geld dus geen ontbijt! Het diner was ook een deceptie, vleesgerecht was taai.
      Bij check-out nogmaals grieven geuit, maar nog steeds geen woord van begrip. We komen hier nooit meer.

Kamertip: Niet boeken.Te duur,heel slecht,kamer €254+€40 matig ontbijt.Zonder airco,verkeersherrie,deur moest open voor frisse lucht.Dus:muggen
      Datum van verblijf: september 2020
      Beoordeeld op 10 september 2020 via mobiele applicatie

Wij hadden een package geboekt “escapade détente”, 3 nachten in half pension met dagelijks gebruik van de wellness en één massage. We hadden een mooie kamer met zicht op het meer. Door de corona maatregelen hadden we de wellness faciliteiten (zwembad, sauna, hammam, jacuzzi) dagelijks 1 uur privé ter beschikking. Dat was luxe. De massage was zeer goed. De dames kennen hun vak.
      Het eten was zeer lekker, allemaal verse en lokale producten.
      Een negatief puntje, we moesten vooraf opgeven wanneer we zouden ontbijten of het avondmaal gebruiken. Maar ondanks dat was de service zeer traag. 15 à 20 minuten moeten wachten op je koffie ‘s morgens kan echt niet. Ook bij het diner duurde het soms 15 minuten voor men ons kwam vragen wat we wilden drinken. Ik besef dat dit een klein hotel is dat met een minimum aan personeel probeert te werken, maar dit zou niet mogen zijn.
      Voor de rest kan ik het hotel enkel aanbevelen. Het is uitstekend gelegen voor wandelingen in de omgeving en voor uitstapjes in de Oostkantons. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het hotel beschikt over een parking naast het hotel.

Datum van verblijf: augustus 2020
      Beoordeeld op 4 januari 2020

We kozen voor het arrangement verblijf in hotel des bains en oudejaarsavondmenu in Le Cheval Blanc (van dezelfde eigenaar) voor 480€/pp zonder drank.De kamer was basic van inrichting, de badkamer mooi gerenoveerd. We werden om 19h met een shuttle naar het restaurant gebracht en hadden een uur later noch een aperitief gehad, noch een hapje gekregen. Het diner zelf was qua kwaliteit in,orde, maar de bediening was amateuristisch en het wijnarrangement aan 55€/persoon ondermaats: van de 4 glaasjes wijn die we kregen was er een op niveau. De beloofde glazen champagne als apero en om 12 uur waren respectievelijk een matige cremant en een abominabele verschraalde en veel te warme roze cava ... ook het ontbijt in het nauwelijks gedecoreerde hotel was een afknapper: het bood was gerantsoeneerd, het ei uitgelopen, het “buffet” stelde niks voor ... wij hebben geen problemen om iets meer te betalen maar het moet in verhouding zijn tot wat er tegenover staat ... Voor ons nooit meer...

Kamertip: pas zeker voor de 2 bedden want ze staan op wielen en glijden constant weg
      Datum van verblijf: december 2019
      4950bains, Responsable réception van Hotel Des Bains & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2020

Het spijt ons dat uw verblijf u niet tevreden heeft gesteld.