Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Nathalie Mertes
Antwerpen, België

kort verblijf

4,0 van 5 bollen10 okt 2020 beoordeeld
Het hotel is prachtig gelegen vlak naast het meer van Robertville. Correcte ontvangst. Een gezellige, propere kamer met ruime badkamer en terras. Weinig voorzieningen zoals bijvoorbeeld een glas of een flesje water, geen koffiezet,.... Wel slippers en badjas aangezien er ook een grote Wellness in het hotel aanwezig is. We hadden een 3-gangen diner in het restaurant van het hotel zelf. Een gezellige ruimte met zicht op het meer van Robertville. Lekker gegeten, bediening zeer correct. Eveneens een gezellige bar naast het restaurant om een aperitiefje/digestiefje te drinken. Voor het ontbijt moesten we op voorhand doorgeven welk type ontbijt we wilden. Echter lijkt ons dat er maar 1 type ontbijt is waar je iets van broodje of pistolet krijgt, wat zeer vreemd is. Zo hadden wij bij ons ontbijt 1 zacht gekookt eitje, een kommetje fruitsla, een glas melk, fruitsap en droge muesli-zaadjes. Echt heel bizar. Conclusie: een gezellig hotelletje in een prachtige omgeving maar er is werk aan het onbijt. Aanrader!
Datum van verblijf: oktober 2020
3,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Priceline
  • Agoda.com
1.2 km van Hotel Des Bains & Wellness
Gratis wifi
Gratis parkeren
    1.2 km van Hotel Des Bains & Wellness
    Gratis parkeren
    Restaurant
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    • Algotels
    3.7 km van Hotel Des Bains & Wellness
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Maison d'hôtes
    • eDreams
    • ZenHotels.com
    • Agoda.com
    4.2 km van Hotel Des Bains & Wellness
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
      0.6 km van Hotel Des Bains & Wellness
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Vue globale du  B&B
      • Priceline
      • eDreams
      • Agoda.com
      3.0 km van Hotel Des Bains & Wellness
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Word beloond met One Key
      • Hotels.com
      • Booking.com
      • Priceline
      4.2 km van Hotel Des Bains & Wellness
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      • Priceline
      • Agoda.com
      0.9 km van Hotel Des Bains & Wellness
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      conservatory/restaurant
      • Priceline
      • Agoda.com
      6.3 km van Hotel Des Bains & Wellness
      Gratis wifi
      Restaurant
      Meer hotels in Waimes bekijken
      Beoordelingen (152)
      Beoordelingen filteren
      152 resultaten
      Waardering van reizigers
      72
      30
      19
      18
      13
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      72
      30
      19
      18
      13
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      5 - 10 van 152 beoordelingen
      Beoordeeld op 17 september 2020

      Onvriendelijke check-in. Ongelooflijk duur €254 voor een slechte kamer, geen airco, vies tapijt, afgedekt met een kleed waarover je struikelt. 4 kapotte lampen, geen koffie-thee faciliteiten, veel verkeersherrie. Geen separaat toilet, zat in badkamer met glazen scheidingswand naar slaapkamer, geen wifi op terras, ook slechte internet op de kamer. Sober ontbijt kostte nog €40,- extra!!! Commentaar receptie: Als je rechtstreeks geboekt had, was ontbijt inclusief geweest. Booking.com kost ons geld dus geen ontbijt! Het diner was ook een deceptie, vleesgerecht was taai.
      Bij check-out nogmaals grieven geuit, maar nog steeds geen woord van begrip. We komen hier nooit meer.

      Kamertip: Niet boeken.Te duur,heel slecht,kamer €254+€40 matig ontbijt.Zonder airco,verkeersherrie,deur moest open voor frisse lucht.Dus:muggen
      Datum van verblijf: september 2020
        • Prijs/kwaliteit
        • Hygiëne
        • Service
      2  Bedank Z7736AEyvonnep
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 10 september 2020 via mobiele applicatie

      Wij hadden een package geboekt “escapade détente”, 3 nachten in half pension met dagelijks gebruik van de wellness en één massage. We hadden een mooie kamer met zicht op het meer. Door de corona maatregelen hadden we de wellness faciliteiten (zwembad, sauna, hammam, jacuzzi) dagelijks 1 uur privé ter beschikking. Dat was luxe. De massage was zeer goed. De dames kennen hun vak.
      Het eten was zeer lekker, allemaal verse en lokale producten.
      Een negatief puntje, we moesten vooraf opgeven wanneer we zouden ontbijten of het avondmaal gebruiken. Maar ondanks dat was de service zeer traag. 15 à 20 minuten moeten wachten op je koffie ‘s morgens kan echt niet. Ook bij het diner duurde het soms 15 minuten voor men ons kwam vragen wat we wilden drinken. Ik besef dat dit een klein hotel is dat met een minimum aan personeel probeert te werken, maar dit zou niet mogen zijn.
      Voor de rest kan ik het hotel enkel aanbevelen. Het is uitstekend gelegen voor wandelingen in de omgeving en voor uitstapjes in de Oostkantons. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het hotel beschikt over een parking naast het hotel.

      Datum van verblijf: augustus 2020
      Reistype: Reisde met vrienden
      1  Bedank Karine S
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 4 januari 2020

      We kozen voor het arrangement verblijf in hotel des bains en oudejaarsavondmenu in Le Cheval Blanc (van dezelfde eigenaar) voor 480€/pp zonder drank.De kamer was basic van inrichting, de badkamer mooi gerenoveerd. We werden om 19h met een shuttle naar het restaurant gebracht en hadden een uur later noch een aperitief gehad, noch een hapje gekregen. Het diner zelf was qua kwaliteit in,orde, maar de bediening was amateuristisch en het wijnarrangement aan 55€/persoon ondermaats: van de 4 glaasjes wijn die we kregen was er een op niveau. De beloofde glazen champagne als apero en om 12 uur waren respectievelijk een matige cremant en een abominabele verschraalde en veel te warme roze cava ... ook het ontbijt in het nauwelijks gedecoreerde hotel was een afknapper: het bood was gerantsoeneerd, het ei uitgelopen, het “buffet” stelde niks voor ... wij hebben geen problemen om iets meer te betalen maar het moet in verhouding zijn tot wat er tegenover staat ... Voor ons nooit meer...

      Kamertip: pas zeker voor de 2 bedden want ze staan op wielen en glijden constant weg
      Datum van verblijf: december 2019
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Service
      1  Bedank christinebaetens1
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      4950bains, Responsable réception van Hotel Des Bains & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2020

      Het spijt ons dat uw verblijf u niet tevreden heeft gesteld.

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 1 november 2019 via mobiele applicatie

      De kamer is zeker in orde: nette badkamer en goed bed en het personeel is vriendelijk. Maar stopt het. Welness: slechts 5 ligbedden voor een volledig hotel en het welness gedeelte sluit al om 20u. De Wi-Fi werkt voor geen meter en voor deze prijs is het ontbijt echt ondermaats. Veel te weinig keuze. Zelfs geen pistolets of fruitsla. Jammer. Niet slecht maar de prijs niet waard.

      Datum van verblijf: november 2019
      Reistype: Reisde met een partner
      1  Bedank Kaat V
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      4950bains, Responsable réception van Hotel Des Bains & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2020

      Het spijt ons dat uw verblijf u niet tevreden heeft gesteld.

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 27 juli 2019

      Absoluut geen 275€ per nacht waard. Het personeel was heel vriendelijk en deed zijn best, en de omgeving is mooi, maar voor de betaalde prijs verwachten we toch wat meer. Ontbijt, correct maar niets meer, in een ruimte vol vliegen. Diner geboekt voor eerste avond was in een Bistro op 4 km van hotel. Zouden dit niemand aanraden.

      Datum van verblijf: juli 2019
      Reistype: Reisde met een partner
      Bedank Dreamer624672
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      4950bains, Responsable réception van Hotel Des Bains & Wellness, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2019

      Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een recensie te plaatsen op ons huis.

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Meer beoordelingen bekijken