Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
ibis
US$ 73
Aanbieding bekijken
ZenHotels.com
US$ 70
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 73
Orbitz.com
Hotels.comUS$ 73
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (425)
Beoordelingen filteren
425 resultaten
Waardering van reizigers
91
209
105
15
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
91
209
105
15
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 425 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juli 2016

in principe een o.k. hotel, schoon, goed verzorgd, vriendelijk personeel.
maar waar ik heel slecht over te spreken ben is dat men daar een kopie maakte van mijn ID-bewijs en mijn Creditcard.
Maar wat moet je, om 23uur in de avond en je bent hondsmoe?

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
Bedank chjb1994
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michael M, Responsable réception van Ibis Liege Seraing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2016
Google-vertaling

Dear Chjb1994,

We would like to thank you for choosing our hotel for your stay in Boncelles,
and for taking time to let your comment.

Looking Forward, welcoming you at your next trip in Boncelles.

Best regards

Cadia Di Simone
Shift leader

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2016

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michael M, Responsable réception van Ibis Liege Seraing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 19 februari 2016 via mobiele applicatie

Een hotel uit de Ibis keten. Je weet wat je krijgt, een schone kamer met goede douche en uitstekend bed. Het hotel ligt aan een snelweg maar desondanks hadden wij een rustige nacht. De medewerkers waren zeer vriendelijk, ook voor deze twee Jacobspelgrims. Het eten kwam denkelijk uit de magnetron maar was voor ons goed genoeg. Restaurants van internationale ketens zijn als alternatief in de buurt

Datum van verblijf: februari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Indigov_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michael M, Responsable réception van Ibis Liege Seraing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2016
Google-vertaling

Cher Indigo V,

Nous souhaitons vous remercier d'avoir choisi notre établissement pour votre séjour, et d'avoir pris le temps de laisser vos commentaires suite à celui-ci.

Nous espérons pouvoir vous accueillir prochainement dans notre établissement.

Cordialement,

Cadia Di Simone
Shift Leader

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2015

Onlangs 1 nacht verbleven in dit hotel. Het had alles te bieden wat je mag verwachten van een Ibis Hotel. Prima kamer, geen poespas, wel stond bij betreden van de kamer de airco op de vriesstand (maar dat is natuurlijk zo te verhelpen). Pluspunten zijn het redelijk uitgebreide ontbijt (voor dit type hotel althans) en het perfect werkende wifi netwerk.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SDB1985
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michael M, Responsable réception van Ibis Liege Seraing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2015
Google-vertaling

Dear SDB1985,

I am pleased to read that your stay give you entire satisfaction.
Many thanks for your comments.

Looking forward, welcoming you at your next trip in Boncelles.

Best regards,

Michael Meunier
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2014

Een overnachting geboekt via internet. Mits wat zoeken, kan je er overnachten voor 70,00 euro incl ontbijt. Mensen aan het onthaal doen wel moeite om Nederlands te spreken. Personeel is wel afstandelijk. Groot hotel zonder veel poespas. Ontbijt buffet was in orde. Het hotel is gelegen naast een drukke weg in een groot winkel-en uitgaanscentrum. WiFi werkte goed. Geen gebruik gemaakt van het restaurant. Dit hotel is goed voor een overnachting bij een doorreis maar is niet bedoeld voor een gezellige vakantie.

Kamertip: In het weekend kies je beter voor een kamer aan de achterkant van het gebouw. Naast het hotel is er nl een drukbezochte discotheek. Het hotel deelt dezelfde parking waardoor het op zaterdagavond bijzonder druk was aan de voorzijde van het hotel.
Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hilde H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michael M, Directeur général van Ibis Liege Seraing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2014

Geachte Klant,

Dank u voor uw verblijf en uw reactie!
Hoogachtend,

Michael Meunier
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken