Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 133
Hotels.comUS$ 133
PricelineUS$ 135
TravelocityUS$ 133
Trip.comUS$ 134
Agoda.comUS$ 134
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (546)
Beoordelingen filteren
546 resultaten
Waardering van reizigers
273
187
53
22
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
273
187
53
22
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 546 beoordelingen
Beoordeeld op 11 mei 2022

Heel vriendelijk onthaal in de gangbare talen. Perfect Nederlands. Zeer behulpzaam als je wat aan toerisme wil doen in deze mooie streek. Mooie kamers, zeer goed onderhouden en met heel goede producten voor douche. Hier komen we nog terug?

Kamertip: Hotel in teken van de fiets en ook hierop voorzien. Nabij bekende klim Luik-Bastogne-Luik.
Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sky0001
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Direction R hotel experiences, Directeur général van R hotel experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2022

Geachte,
Wij danken u voor uw vriendelijke feedback en hopen u binnenkort terug te zien bij ons.

Met vriendelijke groeten,
Teri

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2022

Wij hebben een hele leuke tijd gehad in dit hotel.
Lekker eten en drinken en een goed ontbijt.
De wellness is niet de grootste maar heel leuk.
Een aanrader als je er is een rustig nachtje uit wilt en zeker de moeite om in het hotel te gaan eten s'avonds.

Datum van verblijf: april 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank LynnD1760
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Direction R hotel experiences, Directeur général van R hotel experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2022

Beste Lynn,
Wij danken u voor uw mooie commentaar en zijn tevreden dat uw verblijf een succes is geweest. Wij verwelkomen u zeer graag terug.
Met vriendelijke groeten,
Anaïs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2022

Mooi hotel. Grote parking. Vriendelijke ontvangst en personeel dat ook Nederlands en Engels spreekt. Heel ruime en mooi ingerichte kamer, breed bed met heel goede matrassen. Grote en goede inloopdouche. Badjas en slippers aanwezig voor wellness. Mogelijkheid om tasje koffie/thee te zetten. Weinig Vlaamse posten op TV. Mooie en propere wellness (relatief groot zwembad, jacuzzi, hammam, sauna en IR_lampen). Mooi ingericht restaurant. Heerlijk eten + mooi gepresenteerd, idem voor het ontbijtbuffet (grote keuze, lekker spek en ei). Niet het goedkoopste hotel maar je krijgt wel waar/kwaliteit voor je geld.

Datum van verblijf: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kristienr2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Direction R hotel experiences, Directeur général van R hotel experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2022

Beste Kristien,


Wij danken u voor uw vriendelijke en gedetailleerd feedback.

Wij hopen u binnenkort terug te zien bij ons.

Met vriendelijke groeten,
Teri

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 februari 2022 via mobiele applicatie

Staan er 2 personen je op te wachten om je te vertellen dat je geen kop koffie kunt krijgen om 11 uur ‘s ochtend omdat het restaurant dicht is. Prima plek in de lounge. Men had ook kunnen zeggen: Ga even lekker zitten, dan regelen we een kop koffie voor u…

Kamertip: Geniet van de prachtige fietsenwinkel onder het hotel ipv de koffie.
Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ZinZicht
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Direction R hotel experiences, Directeur général van R hotel experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2022

Geachte ZinZicht,

Dank u dat u de tijd neemt om uw mening te delen.

Ons restaurant/bar heeft enkele sluitingsdagen, zoals de meeste restaurants.

Het personeel dat in het hotel aanwezig is en werkt, heeft niet noodzakelijk de tijd om zich bezig te houden met gasten van buitenaf die binnen willen komen voor een kopje koffie. Als we één klant accepteren, accepteren we ze allemaal. Het is dus niet meer mogelijk om ons werk te doen.

Met vriendelijke groeten,

Teri

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2021

In april moeten annuleren omdat mijn man corona had. Omdat het niet binnen de annuleringstermijn lag werd ik verplicht een nieuwe data in te plannen.
Ik heb toen een data gepland in november. Nadien niks van reminder meer gekregen of dergelijke. Pas de dag na dat we verwacht werden kreeg ik een mail dat we er niet waren. Omdat de boeking initieel via booking.com liep beschikten zij over mijn Visa gegevens en werd me direct gezegd dat ze dit gingen afhouden, zogezegd omdat ze volboekt waren (niet dus, wanneer ik keek op Booking.com waren er nog meer dan kamers genoeg).
Ik had gehoopt op meer begrip, in ieder geval zien ze mij er niet meer en zal ik hen zeker ook niet aanraden!

Datum van verblijf: november 2021
    • Locatie
    • Service
Bedank 105elienv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Direction R hotel experiences, Directeur général van R hotel experiences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2021

Geachte mevrouw,

Wij begrijpen uw teleurstelling, maar wij zijn gebonden aan onze annuleringsvoorwaarden, zoals elk etablissement.

U heeft voor de eerste keer te laat afgezegd.
Aangezien de boeking via Booking was gemaakt, konden we deze niet kosteloos annuleren. We zijn dus overeengekomen de boeking uit te stellen.

U kwam vervolgens niet opdagen op de verschoven datum, en u nam ook geen contact met ons op om ons te laten weten dat u het weer afzegde.
Ons hotel was inderdaad volgeboekt op die dag, dus we hebben gasten afgewezen. De annuleringsvoorwaarden staan duidelijk vermeld, we hebben ze gewoon gevolgd.


Voor toekomstige boekingen in een ander hotel raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met het hotel voor boekings- en annuleringsvoorwaarden.


Wij wensen u het allerbeste voor 2022.

Met vriendelijke groeten,
Teri

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken