Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Nathalie H
Antwerpen, België

Leuk verblijf, wel verouderd

3,0 van 5 bollen7 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Gezellig verblijf, jammer genoeg waren er 2 sauna's gesloten. De faciliteiten zijn verzorgd maar duidelijk verouderd, zo drijft een draad los in het zwembad die normaal in de muur zou moeten vasthangen. De jacuzzi is niet warm, net zoals de andere grote buitensauna. Restaurant is niet gezellig om te zitten, wel enorm aangenaam personeel.
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Priceline
  • Agoda.com
  • ZenHotels.com
4.4 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Agoda.com
5.8 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
Gratis wifi
  • Agoda.com
4.4 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    1.1 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    9.8 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Herenhuis uit 1882/Mansion from 1892
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    11.9 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    Het meest centrale Boutique hotel in Tongeren.
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    11.7 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    9.9 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    11.5 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    12.2 km van Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers
    Gratis wifi
    Restaurant
    Meer hotels in Wellen bekijken
    Beoordelingen (184)
    Beoordelingen filteren
    184 resultaten
    Waardering van reizigers
    40
    43
    46
    28
    27
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    40
    43
    46
    28
    27
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 184 beoordelingen
    Beoordeeld op 20 februari 2022

    Een mooie verjaardagsbon en een zure zondag werd helemaal TOP in het kuuroord en saunapaleis van Yolanda Bueckers. Vriendelijke ontvangst, woordje uitleg door Yolanda zelf. Zalige gelaatsverzorging door Hilde en dan die machtige lichaamsmassage met de handen van Niki. Dankjewel. ‘S Middags iets lekkers in de gezellige mini-taverne en een heel gezellige namiddag in het saunapaleis. Spijtig dat het caldarium buiten gebruik was, maar we hebben genoten van de andere faciliteiten. Wat ik wel als tip wil meegeven, waterfonteinen om te drinken in het saunapaleis of verkoop van drankflesjes om vochtbalans in evenwicht te houden. Voor de rest een heel geslaagde dag gehad die we afsloten met een lekker warm broodje kip. Twee vriendinnen uit de Kempen

    Datum van verblijf: februari 2022
    Bedank 41ilsev
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 5 februari 2022 via mobiele applicatie

    Wellness was fijn hoewel niet alles beschikbaar was, waarschijnlijk door de gezondheidsmaatregelen.
    Lockers van slechte kwaliteit; sleuteltjes pasten slecht en eentje brak af tijdens het openen van de locker. Moesten we 25 (!) euro voor bijbetalen terwijl er duidelijk problemen waren met de slotjes - zowel bij mijn locker als bij die van mijn partner.

    Datum van verblijf: februari 2022
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank philzv
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 31 januari 2022

    Een echt aanrader.
    Je komt helemaal tot rust.
    Vele verschillende faciliteiten. Vooral het mineraal bad, daar kan je uren in liggen. Voor de diehards is er een blokhut, HEET🥵🥵🥵
    En super vriendelijke ontvangst.
    De spaghetti is heerlijk!!!

    Datum van verblijf: januari 2022
    Reistype: Reisde alleen
    Bedank CeDe1984
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 9 januari 2022

    Ik bezocht dit complex met mijn man na de drukke feestdagen. Bij het binnenkomen werden we heel vriendelijk onthaald door de receptioniste. Je krijgt inderdaad een potje scrubzout en ik kreeg ook een duidelijke uitleg waarom je moet scrubben na een saunabezoek ( was mij nooit eerder verteld) en waarom je dit nu individueel ontvangt ( owv hygiënische maatregelen) . Het stoorde mij absoluut niet dat dit in een plastic potje was ( waar zou je dat anders in moeten doen ?)
    Daarna werden we onthaald door de eigenares en kregen we uitleg over het kuuroord en waar je op moet letten. Ook deze aandachtspunten heb ik nooit eerder gekregen bij andere wellnesscentra. Hier draait het om het welzijn en de gezondheid van de klant wat me een veilig en aangenaam gevoel gaf.
    Wij waren er op een maandag en ze boden ons de spaghetti promo aan waar we dan ook gebruik van gemaakt hebben. De dame in het restaurant was heel vriendelijk. De spaghetti was lekker ( kaas en brood inbegrepen voor de prijs van €8,50).
    Na het lezen van de vorige recencies gingen we er met een bang hartje naartoe, maar dit was absoluut nergens voor nodig. Prijs / kwaliteit is dit dik in orde ! Wij gaan zeker terug .

    Datum van verblijf: januari 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank nvetraveller
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 27 december 2021

    Bij aankomst krijgen we Yolanda ( eigenaar ) te zien . Een heel dominante vrouw , bijna op het onbeleefde af. We moesten nog eten dus maken we gebruik van ‘Het restaurant ‘. Een verouderd gebouw net zoals de rest , stofferig en QR code nergens gevraagd terwijl dit verplicht is . Voetenbaden leeg , koude water douches staan af . Hotelkamer oud , rioolgeur in de badkamer en douche van vorige eeuw . Ontbijt : 2 broodjes , kaas en hesp , confituren en choco , lauwe koffie /thee , niets meer niets minder. Yolanda is een onvriendelijke dame en helemaal niet klantvriendelijk! Veel te duur voor wat je krijgt .

    Datum van verblijf: december 2021
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank Ikenjij122
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken