capelli

Ontbijt met bubbels

5,0 van 5 bollen6 aug 2023 beoordeeld
We zijn met een bongo bon gaan ontbijten. Het personeel was zeer vriendelijk en ondanks de drukte was het zeer aangenaam. Alles werd bijgevuld en het buffet was perfect. Het was ook zeer netjes . Een aanrader.
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Bezocht alleen
Gereageerd 17 aug 2023
Beste annenwim,

ik ben blij te lezen dat je ons ontbijt met bubbels goed geapprecieerd hebt !

Tot een volgende keer dan maar !

Groeten,

Property building
        5.9 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
        Meer hotels in Mouscron bekijken
        Beoordeeld op 18 december 2022 via mobiele applicatie

We hebben een fijn verblijf gehad.
        Bij aankomst gemeld bij de receptie en zo konden we gebruik maken van de parking (€10 per nacht).
        De eigenaar sprak zelfs een beetje Nederlands, dit was heel fijn.
        We hadden geboekt via wonderbox en geupgrade naar de bruidssuite met 2-persoonsjacuzzi.
        De kamer was al een uur eerder klaar en we zijn er al in!
        Heel leuk twee zwanen met rode snippers op bed.
        De televisie konden we helaas niet goed verbinden met elf iPhones, maar uiteindelijk waren we voor qualitytime daar samen.
        Smiddags zijn we in de jacuzzi gegaan. Bubbelbad mooi!
        De vloer van de badkamer en het toilet is erg koud. Daar mag een matje in gelegd worden. Nu had ik slofjes bij dus was prima zo opgelost.
        We zijn Savonds gaan eten bij het restaurant Meat'ing. Een echte aanrader! Wel even reserveren van te voren. Hotel ligt lekker centraal en dit restaurant was ook nog geen 10 minuten lopen.
        Het is mogelijk om voor €2,50 pp een ontbijt op de kamer te krijgen. Wij hebben sochtends gewoon gebruik gemaakt van het buffet.
        Schenk jus d'orange in een mooi simpele stofzuiger. We hebben lekker ontbeten.
        Heerlijk om op zondag pas om 11 uur uit te hoeven checken. Na het ontbijt hebben we nog niet eens ontspannen op de kamer en zijn we om 11 uur weggegaan.
        Wij zouden hier zeker nog eens terugkomen.

Kamertip: Boek zeker de suite nuptiale! Heerlijke jacuzzi en douche. En dat bed is lekker groot en slaapt lekker!!
        Datum van verblijf: december 2022
        Didier D, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 december 2022

Beste Kirby v,

leuk dat je het hotel aangenaam vindt.

Weet dat er in elke badkamer een matje ligt !

Tot een volgende keer dan maar !

Groeten,

Didier DE WEERDT
        Eigenaar

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
        Beoordeeld op 28 augustus 2022

Hotel Alizé ligt pal in het centrum van Moeskroen. Het hotel is een prachtig viersterrenhotel, dat service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Nette kamers waar badkamer en toilet gescheiden zijn. Heel hygiënisch. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden ook een jacuzzi. Leuk!

Datum van verblijf: augustus 2022
        DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2022

Beste patrickwD518CM

alvast bedankt voor de leuke review en tot een volgende keer ?

Beoordeeld op 25 juli 2022

Vriendelijk onthaal aan de receptie. Lekker en uitgebreid ontbijt en een behulpzaam en vriendelijk meisje in de ontbijtruimte. Daar wij er waren met die extreme hitte was het aangenaam binnenkomen in het airco gekoelde hotel. Wij hadden onze fietsen bij en konden die veilig wegzetten in de garage. Daar je al kon ontbijten vanaf 6:30 uur konden wij in de voormiddag een kleine fietstocht doen en na de middag heerlijk uitrusten in onze grote, frisse kamer. Grote en propere badkamer.

Datum van verblijf: juli 2022
        DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2022

Beste Daydream427302,

bedankt voor deze leuke review, dit maakt enorm veel plezier !

we hebben inderdaad de label "Bienvenue vélo", wat heel wat voordelen biedt aan fietsers

Beoordeeld op 18 juli 2022 via mobiele applicatie

Ik en mijn partner hebben een aangenaam verblijf gehad in dit hotel. De mensen waren heel vriendelijk zowel aan de telefoon, via mail als in persoon. De kamer was perfect in orde, heel proper, groot,...Het ontbijt was lekker en uitgebreide keuze in het buffet.

Datum van verblijf: juli 2022
        DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2022

BesteEnzoN259,

bedankt voor jouw super review, dit maakt enorm veel plezier !

Beoordeeld op 29 mei 2022

Het hotel is in orde, personeel heel vriendelijk, vooral Coralie, die zelfs een grote spin kwam verwijderen in onze kamer! Alles heel proper, gezeliige bar, en prima verzorgd ontbijt.
        Een opmerking : we gaan niet op hotel om tv te kijken, dat weet ik, maar we kijken toch graag even naar het nieuws, er zijn kanalen in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, en misschien nog andere, maar geen enkel kanaal in het Nederlands, dit is niet enkel voor ons, er was een Nederlands paar dat dezelfde opmerking maakte, kan daar niets aan gedaan worden aub? voor de rest, alles super!

Datum van verblijf: mei 2022
        DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

Beste Diane V
        bedankt voor jouw super review, echt leuk dit te lezen
        voor de Nederlandstalige kanalen : voor het ogenblik heb je enkel BVN op satelliet. we zijn intussen aan het kijken om samen met TV Vlaanderen te werken maar dit is nog niet volledig in orde
        de leuke kantjes aan Belgenland :-) !
        Didier de weerdt
        eigenaar