Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Kirby v

Fijn hotel, centraal gelegen, vriendelijk personeel, lekker buffetontbijt.

4,0 van 5 bollen18 dec 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
We hebben een fijn verblijf gehad.
Bij aankomst gemeld bij de receptie en zo konden we gebruik maken van de parking (€10 per nacht).
De eigenaar sprak zelfs een beetje Nederlands, dit was heel fijn.
We hadden geboekt via wonderbox en geupgrade naar de bruidssuite met 2-persoonsjacuzzi.
De kamer was al een uur eerder klaar en we zijn er al in!
Heel leuk twee zwanen met rode snippers op bed.
De televisie konden we helaas niet goed verbinden met elf iPhones, maar uiteindelijk waren we voor qualitytime daar samen.
Smiddags zijn we in de jacuzzi gegaan. Bubbelbad mooi!
De vloer van de badkamer en het toilet is erg koud. Daar mag een matje in gelegd worden. Nu had ik slofjes bij dus was prima zo opgelost.
We zijn Savonds gaan eten bij het restaurant Meat'ing. Een echte aanrader! Wel even reserveren van te voren. Hotel ligt lekker centraal en dit restaurant was ook nog geen 10 minuten lopen.
Het is mogelijk om voor €2,50 pp een ontbijt op de kamer te krijgen. Wij hebben sochtends gewoon gebruik gemaakt van het buffet.
Schenk jus d'orange in een mooi simpele stofzuiger. We hebben lekker ontbeten.
Heerlijk om op zondag pas om 11 uur uit te hoeven checken. Na het ontbijt hebben we nog niet eens ontspannen op de kamer en zijn we om 11 uur weggegaan.
Wij zouden hier zeker nog eens terugkomen.
Datum van verblijf: december 2022
Kamertip: Boek zeker de suite nuptiale! Heerlijke jacuzzi en douche. En dat bed is lekker groot en slaapt...
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Didier D, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 26 dec 2022
Beste Kirby v,

leuk dat je het hotel aangenaam vindt.

Weet dat er in elke badkamer een matje ligt !

Tot een volgende keer dan maar !

Groeten,

Didier DE WEERDT
Eigenaar
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 89
  • Expedia.com
    € 92
  • Agoda.com
    € 69
  • Priceline
0.1 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 117
    0.3 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 185
    € 128
    Volledig restitueerbaar
    • Expedia.com
      € 146
    • Hotels.com
      € 146
    • Priceline
    0.0 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    Reception
    € 36
    • Priceline
    • Vio.com
    • ZenHotels.com
    3.4 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 74
    • Agoda.com
      € 74
    4.0 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    € 126
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 126
    4.0 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Front
    € 176
    • Priceline
    • Agoda.com
      € 137
    4.1 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 117
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
    4.2 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    € 78
    Volledig restitueerbaar
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
    • Algotels
      € 72
    • Hotels.com
      € 78
    4.4 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    € 93
    • Expedia.com
    • StayForLong
      € 78
    • Hotels.com
      € 83
    4.5 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Meer hotels in Mouscron bekijken
    Beoordelingen (541)
    Beoordelingen filteren
    541 resultaten
    Waardering van reizigers
    289
    202
    38
    8
    4
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    289
    202
    38
    8
    4
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    3 - 8 van 541 beoordelingen
    Beoordeeld op 28 augustus 2022

    Hotel Alizé ligt pal in het centrum van Moeskroen. Het hotel is een prachtig viersterrenhotel, dat service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Nette kamers waar badkamer en toilet gescheiden zijn. Heel hygiënisch. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden ook een jacuzzi. Leuk!

    Datum van verblijf: augustus 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
    Bedank patrickwD518CM
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2022

    Beste patrickwD518CM

    alvast bedankt voor de leuke review en tot een volgende keer ?

    Groeten
    Didier De Weerdt
    Eigenaar

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 25 juli 2022

    Vriendelijk onthaal aan de receptie. Lekker en uitgebreid ontbijt en een behulpzaam en vriendelijk meisje in de ontbijtruimte. Daar wij er waren met die extreme hitte was het aangenaam binnenkomen in het airco gekoelde hotel. Wij hadden onze fietsen bij en konden die veilig wegzetten in de garage. Daar je al kon ontbijten vanaf 6:30 uur konden wij in de voormiddag een kleine fietstocht doen en na de middag heerlijk uitrusten in onze grote, frisse kamer. Grote en propere badkamer.

    Datum van verblijf: juli 2022
      • Prijs/kwaliteit
      • Slaapkwaliteit
      • Service
    Bedank Daydream427302
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2022

    Beste Daydream427302,

    bedankt voor deze leuke review, dit maakt enorm veel plezier !

    we hebben inderdaad de label "Bienvenue vélo", wat heel wat voordelen biedt aan fietsers

    Groeten
    Didier De Weerdt
    Eigenaar

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 18 juli 2022 via mobiele applicatie

    Ik en mijn partner hebben een aangenaam verblijf gehad in dit hotel. De mensen waren heel vriendelijk zowel aan de telefoon, via mail als in persoon. De kamer was perfect in orde, heel proper, groot,...Het ontbijt was lekker en uitgebreide keuze in het buffet.

    Datum van verblijf: juli 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank EnzoN259
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2022

    BesteEnzoN259,

    bedankt voor jouw super review, dit maakt enorm veel plezier !

    Groeten
    Didier De Weerdt
    Eigenaar

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 29 mei 2022

    Het hotel is in orde, personeel heel vriendelijk, vooral Coralie, die zelfs een grote spin kwam verwijderen in onze kamer! Alles heel proper, gezeliige bar, en prima verzorgd ontbijt.
    Een opmerking : we gaan niet op hotel om tv te kijken, dat weet ik, maar we kijken toch graag even naar het nieuws, er zijn kanalen in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, en misschien nog andere, maar geen enkel kanaal in het Nederlands, dit is niet enkel voor ons, er was een Nederlands paar dat dezelfde opmerking maakte, kan daar niets aan gedaan worden aub? voor de rest, alles super!

    Datum van verblijf: mei 2022
      • Prijs/kwaliteit
      • Slaapkwaliteit
      • Service
    Bedank Diane v
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

    Beste Diane V
    bedankt voor jouw super review, echt leuk dit te lezen
    voor de Nederlandstalige kanalen : voor het ogenblik heb je enkel BVN op satelliet. we zijn intussen aan het kijken om samen met TV Vlaanderen te werken maar dit is nog niet volledig in orde
    de leuke kantjes aan Belgenland :-) !
    Groeten
    Didier de weerdt
    eigenaar

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 20 mei 2022

    zeer vriendelijk en behulpzaan personeel.
    kamer was zoals het moet, netjes en rustig
    de ligging van het hotel is een perfecte verteks plaats
    om de omgeving te ontdekken , prive parking is zeer handig
    alles naar wens , geen opmerking

    Datum van verblijf: mei 2022
      • Locatie
      • Hygiëne
      • Service
    1  Bedank wimdeg2015
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

    Beste Wim

    bedankt voor de leuke review

    een 5/5, da's toch immens leuk te krijgen hoor !

    MvG

    Didier De weerdt
    Eigenaar

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken