Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Enzo N
Waasmunster, België

Aanrader!

5,0 van 5 bollen18 jul 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ik en mijn partner hebben een aangenaam verblijf gehad in dit hotel. De mensen waren heel vriendelijk zowel aan de telefoon, via mail als in persoon. De kamer was perfect in orde, heel proper, groot,...Het ontbijt was lekker en uitgebreide keuze in het buffet.
Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 aug 2022
BesteEnzoN259,

bedankt voor jouw super review, dit maakt enorm veel plezier !

Groeten
Didier De Weerdt
Eigenaar
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
    0.3 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Word beloond met One Key
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Priceline
    0.1 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Vogue & Spa
      2.2 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
        2.5 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          6.5 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          € 78
          € 56
          • Booking.com
          • Hotels.com
          • Algotels
          4.4 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          Gratis wifi
          • Hotels.com
          • Expedia.com
            € 83
          • Hotel Website
          4.5 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          € 67
          • Booking.com
          • Hotels.com
          • Expedia.com
            € 67
          5.5 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          Gratis wifi
          Gratis parkeren
          Hôtel Première Classe
          € 37
          • Hotels.com
          • Booking.com
          • Algotels
          5.6 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          Gratis wifi
          Gratis parkeren
          spa le jardin de thailande
          • ZenHotels.com
            € 175
          • Agoda.com
          5.6 km van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron
          Meer hotels in Mouscron bekijken
          Beoordelingen (541)
          Beoordelingen filteren
          541 resultaten
          Waardering van reizigers
          289
          202
          38
          8
          4
          Type reiziger
          Tijd van het jaar
          TaalAlle talen
          Meer talen
          Waardering van reizigers
          289
          202
          38
          8
          4
          Bekijk wat reizigers erover zeggen:
          Geselecteerde filters
          Filteren
          Lijst wordt bijgewerkt...
          6 - 11 van 541 beoordelingen
          Beoordeeld op 29 mei 2022

          Het hotel is in orde, personeel heel vriendelijk, vooral Coralie, die zelfs een grote spin kwam verwijderen in onze kamer! Alles heel proper, gezeliige bar, en prima verzorgd ontbijt.
          Een opmerking : we gaan niet op hotel om tv te kijken, dat weet ik, maar we kijken toch graag even naar het nieuws, er zijn kanalen in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, en misschien nog andere, maar geen enkel kanaal in het Nederlands, dit is niet enkel voor ons, er was een Nederlands paar dat dezelfde opmerking maakte, kan daar niets aan gedaan worden aub? voor de rest, alles super!

          Datum van verblijf: mei 2022
            • Prijs/kwaliteit
            • Slaapkwaliteit
            • Service
          Bedank Diane v
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

          Beste Diane V
          bedankt voor jouw super review, echt leuk dit te lezen
          voor de Nederlandstalige kanalen : voor het ogenblik heb je enkel BVN op satelliet. we zijn intussen aan het kijken om samen met TV Vlaanderen te werken maar dit is nog niet volledig in orde
          de leuke kantjes aan Belgenland :-) !
          Groeten
          Didier de weerdt
          eigenaar

          Rapporteer reactie als ongepast
          Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
          Beoordeeld op 20 mei 2022

          zeer vriendelijk en behulpzaan personeel.
          kamer was zoals het moet, netjes en rustig
          de ligging van het hotel is een perfecte verteks plaats
          om de omgeving te ontdekken , prive parking is zeer handig
          alles naar wens , geen opmerking

          Datum van verblijf: mei 2022
            • Locatie
            • Hygiëne
            • Service
          1  Bedank wimdeg2015
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

          Beste Wim

          bedankt voor de leuke review

          een 5/5, da's toch immens leuk te krijgen hoor !

          MvG

          Didier De weerdt
          Eigenaar

          Rapporteer reactie als ongepast
          Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
          Beoordeeld op 14 mei 2022

          Goed ontbijt, smart tv op de kamer (Netflix, Amazon)
          Ruime kamers met comfortabele bedden en een goed werken airco/ verwarming.
          Enkel de fitnessruimte is zeer beperkt, sauna is dan weer wel aanwezig maar heb deze niet gebruikt.
          Qua ligging kan je niet beter zitten, overal dichtbij plus genoeg parkeergelegenheid.

          Datum van verblijf: mei 2022
          Reistype: Reisde voor zaken
          Bedank Yvespassemier
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2022

          Beste Yvespassemier

          heel erg bedankt voor deze 5/5

          Dit is heel erg leuk.

          Fitness ruimte is inderdaad niet XXL maar toch met loopband, fiets, gewichtjes, bank, etc, allemaal van de gerenomeerde merken Technogym en Waterrower :-)

          Tot een volgende keer dan maar !

          Groetjes

          Didier DE WEERDT
          Eigenaar

          Rapporteer reactie als ongepast
          Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
          Beoordeeld op 8 mei 2022

          Super verblijf. Heel schoon en netjes. Leuke in richting, vriendelijk personeel. Ontbijt was goed en uitgebreid. Het is een leuke stad en het hotel heeft een super goede ligging. Kortom heel goed hotel voor wen mooie prijs !!! Echt een aanrader

          Datum van verblijf: mei 2022
          Reistype: Reisde met familie
          Bedank Joeytraveler046
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2022

          Beste Joeytraveler046,

          een 5/5 krijgen is enorm motiverend voor onze dynamische en toegewijde staff !

          Enorm bedankt

          Groetjes

          Didier DE WEERDT
          Eigenaar

          Rapporteer reactie als ongepast
          Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
          Beoordeeld op 20 februari 2022 via mobiele applicatie

          Was een propere kamer alles was aanwezig ,goed ontbijt alles wat je wou was er van wafels enzo maar op de website van het hotel stond er dat we fietsen konden huren daar zelf maar ze wisten van niets dit vonden we zeer jammer ook het personeel kon geen Nederlands wat we ook zeer jammer vonden

          Kamertip: Parking vinden we heel duur je kan hem best parkeren voor het hotel dit is gratis
          Datum van verblijf: februari 2022
          Reistype: Reisde met een partner
          Bedank nele1994
          Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
          DDeWeerdt, Propriétaire van Hotel & Aparthotel Alizé Mouscron, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 februari 2022

          Beste Nele1994,

          Hartelijk dank voor uw review

          Namens ons hele team bied ik u onze verontschuldigingen aan dat wij uw verwachtingen niet hebben kunnen overtreffen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij gebruiken de feedback die u ons hebt gegeven om verbeteringen te implementeren om er zeker van te zijn dat wij onze gasten in de toekomst een nog betere ervaring kunnen bieden.

          Ik wil graag wat uitleg geven :
          1. iedereen spreekt bij ons Frans, Nederlands en Engels. Wel hebben we enkele stagiairs in huis, die misschien niet allemaal Nederlands spreken maar ze waren zeker en vast nooit alleen en onze eigen team is alleszins drietalig
          2. wat de fietsen betreft :
          - nergens op onze site staat dat we zelf fietsen verhuurd, misschien op een boekingssite
          - we werken immers samen met dienst toerisme Moeskroen, gelegen op 100m van het hotel, die elektrische fietsen verhuurd

          Ik hoop dat u in de toekomst opnieuw bij ons zult verblijven, zodat wij nogmaals de kans krijgen om u een superieure ervaring te bieden.

          Met vriendelijke groeten,

          Didier DE WEERDT
          Eigenaar

          Rapporteer reactie als ongepast
          Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
          Meer beoordelingen bekijken