Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“HEERLIJK”
Beoordeling van Broosend Hof

Broosend Hof
Geclassificeerd als nr. 3 van 18 Restaurants in Oud-Turnhout
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Gegevens restaurant
29 oktober 2018 beoordeeld

Reeds meerdere keren gegeten hier en steeds aangenaam verrast. De gerechten ogen supermooi en de wijnen zijn top.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Andre m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (72)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 72 beoordelingen

20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op goed geluk naartoe gefietst met vrienden, we hebben heerlijk gegeten. Van de hapjes tot en met het dessert was het genieten. De bediening was ook top, sowieso een aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Monique S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld

Broosend Hof is een mooie zaak in een rustige omgeving. De kok is heel inventief en tovert met de ingrediënten om lekkere gerechten te bereiden die door zijn vrouw en de bediening met de glimlach worden geserveerd. Wij kijken al weer uit naar ons volgende bezoek.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Erik-Rita
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartelijke ontvangst. Prima getrainde staf.
Wij hadden gekozen voor een 5 gangen degustatie lunch. Alles was gewoon perfect. De bijpassende wijnen waren naar onze mening een schot in de roos. Het is een kleinschalig restaurant en juist daarom met de juiste aandacht voor haar gasten. Hier komen we heel graag weer terug.

Datum van bezoek: maart 2018
1  Bedank GerardV754
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
broosend61, Medewerker van Broosend Hof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2018

Zalig op te horen! Daar doen we het voor.. :D

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellige avond met zalig eten. Niets is er teveel. Ze weten de mensen te verwennen. Merci hiervoor

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank TomB7222
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Broosend Hof bekeken, bekeken ook

Oud-Turnhout, Antwerpen
Oud-Turnhout, Antwerpen
 
Turnhout, Antwerpen
Turnhout, Antwerpen
 

In Broosend Hof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding