Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (441)
Beoordelingen filteren
441 resultaten
Waardering van reizigers
234
157
29
11
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
234
157
29
11
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 441 beoordelingen
Beoordeeld op 7 augustus 2015

Dit hotel was een aangename verrassing! Deiva Marina op zich stelt niet zoveel voor maar dit hotel ligt op wandelafstand van het station met goede verbindingen om de Ligurische kust en Cinqueterre te ontdekken. Het personeel is heel vriendelijk, de receptioniste doet alle moeite om je zo goed mogelijk te informeren over uitstappen in de regio. De kamers zijn netjes. Het a la carte restaurant is een echte aanrader, de visgerechten zijn super vers! Kortom, het hotel en zijn restaurant bieden veel kwaliteit voor de prijs die je betaalt.

Verbleef: augustus 2015
Bedank Marleen63370
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2015

Erg plezierig hotel. Goede bedden, zeer vriendelijke bediening, uitstekend eten.
Standaard Kamer klein. Erg schoon. Ligt op 3 minuten loopafstand van de trein van Genua naar La Specia inclusief haltes in Cinque Terre. Op korte afstand van het strand.

Kamertip: Kamer met balkon op de 1ste verdieping. Op de 2de verdieping zijn de kamers zonder balkon maar goedkoper.
  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Anneke K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2014

Ik kwam hier vroeger als klein kind in Deiva Marina, ik was op reis samen met mijn vriendin, we wilde er een nachtje logeren, gelukkig hadden ze nog een kamer beschikbaar, we kwamen immers vrij laat op de middag binnen. we boekte een klassice kamer maar werden gratis naar een van de Suites op de bovenste etage geupgrade. Het ontbijt was super uitgebried, heerlijke koffie

  • Verbleef: juli 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Alesss84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2013

Vlakbij zee (grof zand / kiezelstrand) en station, ontspannen sfeer, heerlijk zwembad en dakterras. Onze (kleine) kamer was schoon, confortabel (airco en koelkast) en had geen balkon, er zijn andere met soms grote balkons. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant super!

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Annet W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2013

Hotel is gelegen in het centrum van het dorp. Heel mooie ruime kamers met leuk terras. Bar van het hotel en restaurant hebben zicht op het zwembad. S avonds worden ook tafeltjes gedekt naast het zwembad. Heel gezellig. Het eten in het restaurant is super! Het ontbijt is heel uitgebreid. Heel vriendelijk personeel. Het hotel is ideaal gelegen om Cinque Terre te ontdekken.

Verbleef: juli 2013, reisde met een partner
Bedank hildeRanst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken