Volledig restitueerbaar voor za 16 dec.
Trip.com
Volledig restitueerbaar voor zo 17 dec.
AlgotelsUS$ 165
StayForLong
Beoordeeld op 27 juli 2023

Gehorige kamer. Hoort alles. Een kwartier in de lobby gezeten. Gevraagd of we hier iets kunnen drinken. Bijna voor de bar, iedereen loopt langs ons. De Fransen achter ons worden vlot geholpen en wij niet.

Datum van verblijf: juli 2023
Mercure Lille Marcq en Barouel, General Manager van Mercure Lille - Marcq en Baroeul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2023

Lieber Gast,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Meinung zu Ihrem Aufenthalt bei uns mitzuteilen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen,

André Grosperrin
Directeur
Mercure Lille Marcq en Baroeul
Hauts de France

Beoordeeld op 2 januari 2020 via mobiele applicatie

Na een vriendelijke ontvangst werd direct aangegeven dat we mochten kiezen uit een kamer met bad of een kamer met douche welk wat ruimer zou zijn. We besloten bij beide een kijkje te nemen dit was geen enkel probleem.

De kamer met bad zag er wat ouder uit waardoor we kozen voor de kamer met douche. Er was een heerlijke grote stoel waar we graag beide op wilden zitten, we misten een tweede stoel.

De regendouche was heerlijk en het zag er allemaal schoon uit.

Fantastisch ontbijt met een erg grote keuze in lekkers. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, dit geld voor al het personeel wat we tegenkwamen.

We waren ons bewust van het feit dat je nog een stukje met de tram naar het centrum moest en voor ons dus ook geen probleem.

We hebben niet gedineerd in het restaurant omdat er veelvuldig gebruik werd gemaakt van foie gras, dit roept direct beelden van volgestouwde ganzen op, daar hadden we even geen trek in.

Datum van verblijf: januari 2020
denisp73, Directeur général van Mercure Lille - Marcq en Baroeul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2020

Beste klant,
Dank u voor uw opmerkingen na uw verblijf in ons etablissement.
Het helpt ons om altijd vooruitgang te boeken om u beter tevreden te stellen.
In de hoop je weer te zien,
Met vriendelijke groet.
Algemeen directeur

Beoordeeld op 19 mei 2019

Een zeer ruim hotel, rustig gelegen even buiten het centrum van Lille, maar op 150 meter van het hotel stap je zo in de tram (elke 10 a 15 min,), die je naar het hart van Lille brengt. Je auto laat je (gratis) achter op de parkeerplaats van het hotel. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijtbuffet is ruim samengesteld. Het restaurant geeft voldoende mogelijkheden tegen een redelijke prijs. Gerechten zijn gemaakt van verse ingrediënten. Een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
denisp73, Directeur général van Mercure Lille - Marcq en Baroeul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2019

Dear customer,
Many thanks for your reply. We appreciate a lot !...
Hoping to welcome you for your next stay in our region,

Beoordeeld op 25 april 2019

Het hotel ligt op een rustige plek, net iets buiten het oude centrum van Roubaix. Kamers zijn netjes en verzorgd. Niet heel bijzonder. Ontbijt was goed geregeld met voldoende keuze.

Het personeel was divers. De meesten waren zeer vriendelijk en behulpzaam, een enkeling zeer stug.

Datum van verblijf: april 2019
denisp73, Directeur général van Mercure Lille - Marcq en Baroeul, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2019

Dear customer,
Many thanks for your comments after your stay in our hotel.
Hoping that you’ll keep your trust in us,

Beoordeeld op 31 maart 2019 via mobiele applicatie

We zijn hier voor 1 overnachting op hotel gegaan.
Check-in verliep heel vlot en al vlug waren we in onze ruime en nette kamer.
Kamer voorzien van alle nutsvoorzieningen en een ruim en comfortabel bed.
Bij het avondeten kunnen kiezen uit de uitgebreide kaart en lekker gegeten.
Het personeel was heel vriendelijk, snelle bediening met de glimlach.
Het ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd.
Heb slechts 1 minpunt te melden. Een personeelslid was een ontbijttafel aan het afruimen en kieperde de restanten van een fruitsla opnieuw bij de kom fruitsla aan het buffet. Sorry, dat doe je niet!

Datum van verblijf: maart 2019

Dear customer,
Many thanks for your message after your stay in our hotel.
Your comment on our breakfast service caught our attention, and strict instructions were sent to our team.
Hoping to welcome you again,