erwin w

weekend franse kust

4,0 van 5 bollen24 okt 2017 beoordeeld
kamer was klein maar voorzien van douche, lavabo, toilet, een klein kleedkastje, televisie, kortom, alles wat nodig is was er zonder overdreven luxe, ook nog een leuk pluspuntje was de waterkoker met thee of koffie pakjes
Datum van verblijf: oktober 2017
Kamertip: geen flauw idee
kyriadletouquet, Gérant van Brit Hotel Le Touquet Etaples, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 nov 2017
beste klant
We bedanken u voor het nemen van uw tijd om ons geen commentaar te geven.
We horen graag dat u een aangenaam verblijf in ons hotel heeft
Onze kamers, die onlangs gerenoveerd en regelmatig zijn onderhouden, zijn ontworpen om u de maximale service en comfort te bieden.
Ik hoop u snel weer te zien.
Met vriendelijke groeten
Isabelle.D
VUE CHAMBRE FAMILIALE (4 LITS)
  • Lol.travel
Chambre double standard n°14
Etaples Town Hall
2.6 km van Brit Hotel Le Touquet Etaples
    2.2 km van Brit Hotel Le Touquet Etaples
    2.2 km van Brit Hotel Le Touquet Etaples
    Facade/entrance
    2.3 km van Brit Hotel Le Touquet Etaples
    Vista del Cementerio Militar de Etáples, muy cerca del Camping La Pinede.
    0.1 km van Brit Hotel Le Touquet Etaples
      • Tribe
      2.4 km van Brit Hotel Le Touquet Etaples
      Meer hotels in Etaples bekijken
      Beoordeeld op 5 april 2017

Uitstekend gelegen en bijzonder rustig. Ruime parkeerplaats, vlot toegankelijk en gerieflijk hotel. Goede uitvalsbasis voor de vele toeristische mogelijkheden die Etaples biedt.
      Kamer aan de kleine kant, maar met alle benodigdheden erop en eraan.
      Goed ontbijt

Datum van verblijf: april 2017
      Beoordeeld op 15 februari 2017

Het boeken van het hotel met een bongo bon verliep uitstekend. De receptie van het hotel was ermee vertrouwd. Het adres van het hotel in de GPS invoeren was een probleem. Bijgevolg eerst naar Etaples centre gereden en het dan aan een plaatselijke handelaar gevraagd. Dit meteen met succes gevonden. Zeer goede ontvangst. De kamers zijn recent heringericht en ogen mooi en praktisch. Het restaurant kan vernieuwing gebruiken. Lekker ontbijt en diner.

Datum van verblijf: februari 2017
      Beoordeeld op 29 maart 2016

Super ontvangst, hele lieve dame die tijdens ons verblijf goed voor ons gezorgd heeft. Kleine menukeuze maar heel lekker en vers klaargemaakt en goedkoop Ontbijt was ook meer dan voldoende. Kamers zijn wel aan de kleine kant zeker als er nog een reisbedje in moet.

Datum van verblijf: maart 2016
      Beoordeeld op 11 september 2015

De kamers zijn zéér klein , alsook de kleerkast en de douche is niet geschikt voor zwaardere personen...het beddengoed was zeer proper en op de boordjes van de douche (schimmel) en de kalk in het toilet na was er netjes gepoetst...
      Het ontbijtbuffet was in orde...we hebben niets gemist en de croissants waren overheerlijk...zeer vriendelijke mensen...

Datum van verblijf: september 2015
      Beoordeeld op 9 september 2015

Dit hotel is ok, als je er voor 1 dag naartoe gaat, want de kamer is klein en de badkamer is ZEER klein. De kamer is wel proper.
      Het tapijt in de gang zou wel eens gekuist mogen worden, want er zijn verschillende
      vuile plekken aanwezig. Het ontbijt is ok, alles wat men kan wensen is er.
      Parking achter het hotel is gratis.

Datum van verblijf: september 2015