Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 48
B&B Hotels
€ 42
Agoda.com
€ 43
Eenvoudig en snel boeken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (448)
Beoordelingen filteren
448 resultaten
Waardering van reizigers
149
193
82
15
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
149
193
82
15
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 448 beoordelingen
Beoordeeld op 9 april 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel en een prima ontbijt.
Jammer dat de airco niet werkte, waardoor het erg benauwd was op de kamer. Bed was wat harder dan ik gewend was, maar dat is voor iedereen anders.
Voor het avondeten kun je op verschillende plekken terecht voor buffet en in het grote winkelcentrum op 100 meter afstand Mac, Burger King een Italiaan en nog wat andere restaurants.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank ericsL473JG
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Eric S,

Thank you very much for give us your 5/5.

We hope to see you again in your next visit in Girona.

Yours Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2015

In dit smart sleep(hotel) hebben wij al een altijd jaren op rij geslapen, het voordeel hier is dat dit vlakbij een shopping centre,( Espai) maar ook vlakbij ( 10 minuten met auto) het vliegveld van Girona is.Een mooi modern hotel in een rustige omgeving.

Datum van verblijf: juni 2015
Bedank Jeannet170
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2015
Google-vertaling

Dear Jeannet170,

To begin with, thank you very much for such a nice feedback about our hotel. We are very happy to hear that you have a pleasant stay with us.

We are very happy you found our hotel's location attractive and we could fulfil our expectations. Hope that the next time you visit our city, our hotel would be the first choice.

Best regards from all our team!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2014

Voor deze prijs (ongeveer 40 euro per nacht voor een tweepersoonskamer) een uitstekend hotel. Schone kamer met goed bed en badkamer, met airconditioning. Er is gratis internet, gratis koffie en thee. In de lobby staan automaten met frisdrank en snacks voor redelijke prijzen.
Het hotel is niet in Girona maar in de voorstad Salt (naar Girona is € 1,40 met de bus). Naast het hotel staat een groot winkelcentrum met supermarkt, veel winkels en restaurants ('Espai Gironès').

Datum van verblijf: mei 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Bedank indearchipel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Elisa M, Gerente van B&b Hotel Girona 2, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2014
Google-vertaling

Dear ErwinHofman,

Primarily we would like to thank you for commenting about our hotel. We really appreciate that you had mentioned all our services, like for example snack machines, free coffee or even the location of the hotel. All comments like this helps other travelers to form an opinion about the hotel. We are very pleased that your expectations have been fullfilled.

Therefore once again, thank you for your comment and hope to receive you again soon.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2013

In mei 2012 op doorreis vanuit Zuid Spanje - richting Frankrijk. In dit vrij nieuwe hotel overnacht. Prima hotel, zeer vriendelijke ontvangst. Mooie kamers, prima bedden / sanitair. Auto parkeren op eigen parkeerplaats achter het hotel. Het hotel ligt vlak bij de autosnelweg A7 ( Barcelona - Franse grens) Prima ontbijt. Geen mogelijkheid om in het hotel te dineren. Aan de overkant van het hotel ligt een groot winkelcentrum, met daarbij diverse restaurants .

Datum van verblijf: mei 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bravo206
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 januari 2012

Basic hotel voor goeie prijs. Fiets mocht op de kamer en prima uitvalsbasis om de heuvels in te trekken. Bed en ontbijt was goed. Om toch wat nadeeltjes te noemen. Wat gehorig en geen boter bij ontbijt.

Datum van verblijf: januari 2012
Reistype: Reisde alleen
Bedank A d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken