Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top zaak en top bediening ”
Beoordeling van Martin Berasategui

Martin Berasategui
Geclassificeerd als nr. 1 van 22 Restaurants in Lasarte-Oria
Prijsklasse: US$ 175 - US$ 292
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Reserveringen
17 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vriend zei nog voor de grap aan tafel met de chef himself aan tafel dat de bediening nog beter was dan het eten. Bedoeld als grapje maar werkelijk, wat een attentie en wat een scherp oog. Al bij tientallen sterren gegeten maar nog nooit aangesproken door de dames dat ik waarschijnlijk links ben. Uiteraard beaamde ik dat en de rest van de avond lag mijn bestek dus precies goed. Onwaarschijnlijk. De sommelier, dame, was top met prachtige wijnen zoals onder andere muradella 2010, terra de cuques 2013, martines 2012, la nota de fino 54!!!!!!!!!!!!, ongelooflijk lekker. Is geen sherry maar een Jerez van topniveau. En zo ging het maar door bij "The great tasting menu" van maar liefst 15 gangen. Teveel om op te noemen. Het was een topmenu van de beste gerechten uit het verleden aangevuld met nieuwe gerechten. De chef himself kwam nog even een handje geven. Is dit de Bocuse van Spanje? Echt wel. Is er nog een verschil te melden met bijvoorbeeld En Cellar de con rocca? Martin kookt meer lokaal, En Cellar meer werelds. Tsja, waar hebben we het over. Zoals mijn vriend al zei, de bediening is hier absoluut topniveau en klopt van het begin tot het eind. Topeten in een top restaurant op een plek die je niet snel verwacht. Mooie avond.

Datum van bezoek: mei 2017
9  Bedank flowermancdr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.839)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.839 beoordelingen

30 december 2016 beoordeeld

Even buiten centrum van San Sebastian in een straat waar je dit toprestaurant niet zou verwachten. Vriendelijke ontvangst en superlekker eten, die man is echt wel beste kok van San Sebastian ( stad in Spanje met de meeste sterren.)
Wat echter opviel, alhoewel het restaurant volledig vol was, geen geluid van afgeruimd bestek, glazen of borden. Alle schotels zijn voorzien van geluidwerend materiaal. Ook de schoenen van het personeel zijn geluidloos! Uniek, nooit ergens meegemaakt!
Zeker waard om dit te herdoen. Tijdig reserveren is wel een must!! Niet enkele dagen maar soms dagen of zelfs weken!!

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank Chantal M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld

deze kok is zo aardig dat hij geeft je altijd het gevoel dat hij blij mag zijn dat hij voor jou mag koken je voelt je de koning als je daar bent alles is tot in de puntjes geregeld en alles kan wat je maar wilt en zeg je dir gerecht is zo goddelijk daar lust ik nog wel wat van dan komt hij het met liefde nog even brengen dit is nou echt een topper en ze vreselijk gewoon daar kunnen ze in Frankrijk en in NL heel veel van leren.

Datum van bezoek: april 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Albert B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb van Maison Pic gezegd dat het 4* verdient maar dit gaat nog een heel stuk hoger. Onmogelijk genoeg superlatieven te vinden.

Datum van bezoek: september 2016
2  Bedank Carl_Heist
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2016 beoordeeld

Vaneen bevriende chef de tip gekregen om eens te gaan eten bij Martin Berasategui dat zou een topervaring moeten zijn..... nou dat was het ook, deze avond staat in mijn top 5 van meest memorabele culinaire uitspattingen. Wat kan deze man koken! Het restaurant heeft een wat formele uitstraling, maar dit geeft wel extra cachet. De bediening is scherp, attent en vriendelijk en we werden naar een tafel op een prachtige plek gebracht. Toen begon het werkelijke feest; het uitgebreide menu met een bijpassend wijarrangement. Wanneer ik hier nog aan terugdenk kan ik alleen maar in superlatieven denken, prachtige combi van paling, appel en foie, of de fantastische salade met kreeft of de briljante cuisson van de duif.... BRILJANT. Als laatste nog een rondleiding door keuken door de grote chef himself en vervolgens via de studies naar de wijnkelder, wat een belevenis. Ik weet nu al dat ik hier in oktober weer naar toe mag ;-).

Datum van bezoek: mei 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
5  Bedank Danny D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Martin Berasategui bekeken, bekeken ook

San Sebastián - Donostia, Province of Guipuzcoa
San Sebastián - Donostia, Province of Guipuzcoa
 
San Sebastián - Donostia, Province of Guipuzcoa
Ezkio, Province of Guipuzcoa
 

In Martin Berasategui geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.