Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten, maar wel zout”
Beoordeling van Meson El Pilar

Meson El Pilar
Geclassificeerd als nr. 2 van 10 Restaurants in Colmenar
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
17 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Van de week hier twee maal gegeten, de lokale soep en de steak, maar de kok is zeer royaal met de zoutpot, zo erg dat ik het wilde terug geven. Maar omdat het zeezout was, kon ik het er afschrapen.
Het is eten goed, maar niet echt super.
Verder vriendelijke bediening, ook in het engels, en de kok kwam ook nog langs.

Wel een tip voor de eigenaar, als het raam open bv staat, aan de kant bij het toilet, daar werd gerookt door de lokale bevolking die ook aanwezig was. De rooklucht gaat het restaurant in, niet echt aangenaam. Als het de tweede keer ook zo was, had ik er wat van gezegd.

Conclusie, er is best te eten, maar vraag vooraf of er minder zout gestrooid kan worden.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank mmtravelstories
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 68 beoordelingen

30 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke eenvoudige keuken met leuke bediening. Er is geen haast mee gemoeid en je kan al je tijd nemen. Een gratis hapje vooraf, een gratis drankje nadien. Ben je in Colmenar, zeker een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 44bennys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige culinaire tocht gemaakt bij El Pilar.
Gesprek gehad met Michel de kok en de ober. Het eten was van dusdanig hoog niveau waar menig sterrenkok in nederland van kan leren. De ober was een uitstekende gastheer en vrolijke aanwezigheid.

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank Ferry P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten en geweldige bediening.
Is de kok er niet. Geen probleem hij is er zo en het wachten waard! De ober is super!

Datum van bezoek: april 2016
Bedank Marc S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2015 beoordeeld

Uitstekend restaurant, waarbij de visliefhebber zeker aan zijn trekken komt. Smaak en opmaak zijn perfect. Vriendelijke eigenaar die je goed adviseert bij je menukeuze.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Jan021050
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meson El Pilar bekeken, bekeken ook

Colmenar, Province of Malaga
Colmenar, Province of Malaga
 
Colmenar, Province of Malaga
Colmenar, Province of Malaga
 
Colmenar, Province of Malaga
Riogordo, Costa del Sol
 

In Meson El Pilar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding