Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Resto in Colmenar”
Beoordeling van Taberna de Flores

Taberna de Flores
Geclassificeerd als nr. 1 van 10 Restaurants in Colmenar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 66 US$
Keukens: Spaans
Gegevens restaurant
25 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Excellent gegeten, hele lekkere wijn en tiptop bediening. Een echte aanrader als je in de streek bent !!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank casteur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (139)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 139 beoordelingen

3 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Super bediening.
Attent, leuk, fijne plek met fijne mensen.
Waarom hebben we zo’n restaurant niet in Nederland?

Datum van bezoek: oktober 2018
2  Bedank 804lizav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je zou het niet verwachten, maar het was hier heerlijk eten. Uitstekende bediening. Het eten wordt ook heel mooi opgediend. Zeker een aanrader!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 635jaapr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijke bediening (spreken ook Engels), lekkere verzorgde keuken, fijne selectie wijnen. Prijs/kwaliteit is dit gewoon top! Redelijk beperkte kaart maar er zijn altijd wel enkele suggesties. Zonder twijfel het allerbeste restaurant in Colmenar!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Yo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was erg lekker. Eerst een paar tapas en daarna een heerlijk stuk mals rundvlees. Dit was voorgesneden en konden we zelf aan tafel verder steengrillen. Omdat mijn man nog moest rijden vroeg hij om een radler. Deze hadden ze helaas niet, die hebben ze daar zelf bij de bar gemaakt en was erg lekker. De bediening was erg vriendelijk en zeer behulpzaam

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Carolien K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taberna de Flores bekeken, bekeken ook

Colmenar, Province of Malaga
Colmenar, Province of Malaga
 
Colmenar, Province of Malaga
Riogordo, Costa del Sol
 
Colmenar, Province of Malaga
Colmenar, Province of Malaga
 

In Taberna de Flores geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding