Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Colmenar
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Een aangename verrassing! ”
Beoordeling van Taberna de Flores

Taberna de Flores
Geclassificeerd als nr. 1 van 10 Restaurants in Colmenar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 67 US$
Keukens: Spaans
Gegevens restaurant
21 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We dachten de plaatselijke kroeg binnen te gaan om wat te gaan eten. De ober, die uiterst vriendelijk was en prima Engels sprak, hebben we gevraagd om een selectie kleine gerechten voor ons te selecteren. Vervolgens blijken we het ene na het andere overheerlijke gerecht voorgeschoteld te krijgen. 't smaakte allemaal ongelooflijk lekker en.... vriendelijk geprijsd.

Ben je in de buurt van Colmenar dan mag je dit restaurantje niet overslaan!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Fred W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (139)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 139 beoordelingen

6 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in dit Italiaans getint restaurant. Veel vis en zeevruchten, zeer smaakvol en vriendelijke bediening. Aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank OlafPas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2017 beoordeeld

Heerlijk gegeten bij Taberna de Flores. Zeker een aanrader! Vooraf de gevulde pepers in roomsaus, spinazie rolletjes en de inktvis. Als hoofdgerecht de heerlijke zalm in kreeft en garnalen saus. Goede bediening, spreekt uitstekend Engels.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Elise287
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Paprika is roomsaus, lekkere langoustines en een superlekkere steak....echte aanrader als je in de buurt bent.....naar Belgische normen goedkoop

Datum van bezoek: juli 2017
1  Bedank 446wesleyl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de goede recensies op TripAdvisor hier terecht gekomen. Het restaurant valt totaal niet op en ligt niet in toeristisch gebied maar is zeker de moeite waard om voor om te rijden. Hoewel we over een gerecht niet tevreden waren toch vijf sterren gegeven. De rest was namelijk perfect en ons ongenoegen werd op zeer correcte wijze opgelost. Hier werken geen 16-jarige jongeren maar mensen die hart hebben voor het bedrijf waar ze werken. De kaart is in het Spaans maar wordt aan tafel door de ober in het Engels vertaald. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2017
1  Bedank Maud013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taberna de Flores bekeken, bekeken ook

Colmenar, Province of Malaga
Colmenar, Province of Malaga
 
Colmenar, Province of Malaga
Riogordo, Costa del Sol
 
Colmenar, Province of Malaga
Colmenar, Province of Malaga
 

In Taberna de Flores geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding