Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Recour
Hotels in de buurt
Manoir Ogygia(Poperinge)
210 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Callecanes(Poperinge)
156 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Palace Hotel(Poperinge)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel 'T Heilig Genot(Westvleteren)
117 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
88 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
148 US$
143 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ariane hotel(Ieper (Ypres))
223 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
133 US$
116 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Amfora(Poperinge)
Onze partners hebben geen beschikbaarheid voor de ingevoerde data
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (205)
Beoordelingen filteren
205 resultaten
Waardering van reizigers
120
67
13
4
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
120
67
13
4
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
31 - 36 van 205 beoordelingen
21 augustus 2016 beoordeeld

Zeer verzorgde en ruime kamers voor een aanvaardbare prijs. Een copieus ontbijt, geserveerd op een mooie locatie op wandelafstand van de hotelkamers. Van daaruit een mooi zicht op binnenstad van Poperinge. Kortom een aanrader.

Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Johan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We sliepen op een uiterst romantische kamer in Hotel Recour, super klassevol!
We sliepen als een vorst :-)
We kregen een privé rondleiding naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de streek door Gilbert. Dit alles werd "op den boef" geregeld door Mijnheer Recour. Niets dan superlatieven.

Ook ons diner in Restaurant Pegasus uitgebaat door zoon Recour en zijn super (gast)vrouw Inge! Waar culinair genot en super in de watten gelegd!

Voor herhaling vatbaar!

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Annemie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2016 beoordeeld

Uniek kader met stijlvolle en luxueuze kamers. Onthaal en service correct en vriendelijk. Volledig en gevarieerd ontbijt met vriendelijke bediening.Uitgebreide ontspanningsmogelijkheden in de regio.
Absolute aanrader !

Kamertip: Urania junior suite
Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Johan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2016 beoordeeld

Charmant hotel, prachtig gelegen in het centrum van Poperinge. Het personeel is super vriendelijk, de kamers zijn heel comfortabel met een maxi-bed en een verkwikkend bad, het ontbijt is gevarieerd en uitgebreid en het omliggende heuvelland is een paradijs voor de wandelaar en de fietser. En onderweg vind je al snel een gezellige bruine kroeg waar een abdijbiertje makkelijk naar binnen gaat. Kortom een aanrader op alle gebied... Wij komen in alle geval nog terug.

Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank anthony1960martin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul R, Front Office Manager van Hotel Recour, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juni 2016

Bedankt voor deze zeer mooie beoordeling!
We verwelkomen je graag opnieuw...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2016 beoordeeld

We verbleven met een fiets-vrienden-groep van 20 personen 3 nachten in hotel Recour tijdens het Hemelvaartweekend 2016. Ruime en luxueuze kamers, allemaal uniek ingericht. Zowel 'romantische' (klassieke) als 'design' (moderne) kamers. Het hotel is rustig gelegen en toch vlakbij de markt en het prachtige park van Poperinge. Voor ons was het een ideale ligging om het heuvelland en Frans Vlaanderen met de fiets te verkennen. Onze fietsen konden we gratis stallen in de garage van het hotel. Uitgebreid en lekker ontbijt ook. Eitjes werden naar keuze vers bereid! Dit hotel is zeker een aanrader!

  • Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kurtderoeck40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken