Beoordeeld op 24 augustus 2022 via mobiele applicatie

Onbeschoft in de hoogste graad !! Bazin heeft zeker eens nood aan een goede psychiater!! Nie te geloven. Hotel leeft enkel maar op toeristen en gelukkig maar, dit is echt mensonwaardig hoe deze boeren hun klanten behandelen !! Echt een schande, zeker geen aanrader !!

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 9 oktober 2021

Vriendelijk onthaal en personeel en met af en toe een vleugje humor.
Zeer propere en goed uitgeruste kamers , comfortabel sanitair
En last but not least: een super lekkere keuken !
Een echter aanrader, prijs / kwaliteit is top !

Kamertip: Kamers aan achterkant zijn zeer rustig
Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 22 augustus 2021 via mobiele applicatie

Het was zeer aangenaam er nog eens te verblijven met vrienden
Goed gelegen in het aangename Poperinge kamers Top,en een uitstekende keuken waar we met volle teugen van genoten hebben,tot de volgende zou ik zeggen dat zal met de volgende 4 daagse van de ijzer zijn

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 14 augustus 2021

Zonet twee fietsen gehuurd voor een toffe fietstocht met de kinderen. Vriendelijke ontvangst, goede huurfietsen aan goedkope prijs en aanbod van mogelijke fietsroutes en bezienswaardigheden. Een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 14 juli 2021 via mobiele applicatie

Vorig zondag huurden we 4 fietsen via fietsverhuurpoperinge bij hotel palace.
We huurden 4 gewone fietsen. De onderhoudsstaat van deze fietsen was bedenkelijk: afgesleten of slepende remblokken, niet geoliede piepende kettingen, onvoldoende opgepompte banden.
De klantvriendelijkheid was niet beter: na de vraag om de banden wat bij te pompen kwamen de bemerkingen van de verantwoordelijke man: van goed opgepompte banden krijgt de fiets sneller platte band; van een huurfiets mag je niet dezelfde kwaliteit verwachten als van een eigen fiets waarmee je elke week naar de fietsenmaker gaat zoals jullie ongetwijfeld doen; tegen de mensen op het terras van het hotel riep hij ā€˜ Haha, die zullen niet ver fietsen hoor, ze zagen al van voor ze gestart zijn’.
Kortom de volgende keer brengen we onze eigen fieten mee of huren fietsen ergens anders.

Datum van verblijf: juni 2021