Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lol.travel
Vio.com
Booking.com
Priceline
eDreams
alle 7 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (45)
Beoordelingen filteren
45 resultaten
Waardering van reizigers
31
12
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
31
12
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 45 beoordelingen
Beoordeeld op 8 april 2023

Super mooie B&B om met de kinderen te verblijven wanneer je in de Westhoek op bezoek bent.
Heel mooi ingericht met oog voor details. Alles klopt.
Heel vriendelijk ontvangen en bediend. Aangename babbels gehad met de eigenares.
Lekker en verzorgd ontbijt met lokale producten en sap uit de eigen tuin.
Heel mooie, gezellige en verzorgde kamers.
We kijken met een warm gevoel naar dit bezoek terug.
Een dikke aanrader om hier naartoe te komen!!

Datum van verblijf: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank jufanneken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 november 2022

Een fantastische midweek beleefd in de Westhoek en in deze B&B die, om het met een voetbalterm te omschrijven, Champions League-niveau heeft. Uitstekende uitvalbasis voor een wandel- en/of fietsvakantie nadat je eerst hebt genoten van een subliem ontbijt.
We hopen nog eens terug te keren, bij voorbeeld ter gelegenheid van het kunstenfestival van Watou.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sherpa17373246749
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 juli 2022

Heel goeie ervaring, alles klopt. Gastvrij onthaal en je wordt in alle opzichten goed verzorgd. Uitgebreid ontbijtbuffet met verse producten, rustige, ruime, nette kamer, vriendelijke en professionele uitbaters.

Datum van verblijf: juli 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DeaWhy
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juli 2022

Supervriendelijke ontvangst, luxe kramer met airco en een heerlijk bed, badkamer met inloopdouche, stille en rustige omgeving; een gezellige plek waar het s avonds bij een glas aangenaam verpozen is in de grote tuin. Ontbijt is werkelijk super: alles wat je vraagt kan je krijgen en alles is kakelvers. Lekkerste broodjes van de beste bakker van Poperinge . Self service bar tegen redelijke prijzen. Parkeren op eigen terrein. AANRADER!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank bartgfs
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 juli 2022

Een vriendelijke ontvangst, een luxe kamer met een heerlijk bed, een mooie badkamer met inloopdouche, rustige omgeving; ook al ligt het aan een doorlopende weg en een gezellige gemeenschappelijke ruimte voor het ontbijt en aangenaam verpozen in de avond. Goed gevulde bar tegen redelijke prijzen. En bij het ontbijt ontbrak het ons aan niets. Lekkere broodjes, diverse sappen, een vers eitje (gekookt, omelet of scrambled), koffie / thee, water diverse vleeswaren, verschillende kaassoorten en ruime keuze uit zoetwaren; heerlijk vers fruit en yoghurt vers of voorverpakt. Je kon het zo gek niet bedenken of het was er.
Parkeren op eigen terrein; dat 's avonds wordt afgesloten en airco op de kamers.
Een echte AANRADER!

Kamertip: Ben je moeilijk ter been, kies dan voor de kamer op de begane grond, De overige kamers zijn te bereiken via een vaste trap.
Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank PMRG1991
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken