Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super genieten”
Beoordeling van Pegasus

Pegasus
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Poperinge
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

In een woord wauw. Een echte aanrader om te tafelen. Als foodie moet je zeker hier eens passeren. Bert is een echte krak in de keuken. Personeel super vriendelijk. Kortom zeker eens een bezoekje meer dan waard. En na het eten gezellig nog een koffie in de zitkamer.

Datum van bezoek: november 2022
Bedank Duckman100
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (161)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 161 beoordelingen

3 augustus 2022 beoordeeld

gewoonweg af , topkeuken en topbediening. Het ene topgerecht na het andere.
streling voor het oog en mond

Datum van bezoek: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PierreC2984
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 juli 2022 beoordeeld

Wij waren hier met een middelgrote groep (10 personen) en werden met zijn allen culinair weggeblazen. Van de eerste amuses tot bij de koffie klopte alles als een bus. De prijzen zijn niet goedkoop doch zijn het meer dan waard ; hier komen we zeker nog terug !

Datum van bezoek: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hijger
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 juni 2022 beoordeeld

Vriendelijk personeel, goeie keuken. We kozen het menu met de wijnen en na elke gang waren we enthousiast over de combinatie er van. Een heerlijke avond

Datum van bezoek: juni 2022
Bedank Cisvangisteteren
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 maart 2022 beoordeeld

jaarlijks ga ik naar de streek rond Poperinge om er hoppescheuten te eten. Dit jaar voor het eerst in Pegasus, maar niet voor het laatst !!!
Zeer vriendelijke ontvangst. gezellig restaurant .
Alle gerechten waren mooi gepresenteerd en goed van smaak, de aangepaste wijnen waren zeer lekker.
Na het afrekenen heb ik terug geserveerd ! Dus dit is één van de betere restaurants in de Westhoek

Datum van bezoek: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ronny V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Pegasus bekeken, bekeken ook

Poperinge, West-Vlaanderen
Ieper (Ypres), West-Vlaanderen
 

In Pegasus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.