Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
US$ 115
Go to your Happy Price
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (114)
Beoordelingen filteren
114 resultaten
Waardering van reizigers
71
39
4
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
71
39
4
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 114 beoordelingen
Beoordeeld op 13 november 2022 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel. Mooie en nette kamers .Lekker en verzorgd eten in het restaurant Uitgebreid ontbijt. Poperinge is ook een fijne en gezellig stadje om rond te kuieren. Leuk weekend gehad 👍

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MerensLena
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 augustus 2022

Wij verbleven er 2 nachten met ontbijt, hadden ook 1x diner. Propere kamers, heel goed eten en ontbijt en heel vriendelijk personeel. 1 heel klein min(licht) puntje: automatisch en sterk licht in (afzonderlijk :+) ) toilet op de kamer maakt jou instant wakker tijdens het nachtelijke bezoek.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Patatboem
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 augustus 2021

We waren hier met een groep vrienden en hebben genoten van start tot finish.
Mooie ruime kamers, zeer lekker eten en een ongelofelijke bediening. Vriendelijk en snel, ook al was het druk, bleven ze met de glimlach bedienen.
De keuken is meer dan de moeite waard.
Als we in de buurt komen, gaan we zeker terug; een echte aanrader!

Kamertip: wij sliepen aan de achterzijde en dat was zeker in orde.
Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Patrick v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 juli 2021

Op zoek naar een overnachtingsplek omdat mijn vast adres in Watou niet beschikbaar was, kon ik hier voor één nacht terecht. Ik logeerde in een mooie gastenkamer even verder om de hoek. Alles was er prima in orde: een goed bed, koffie en thee, flesjes water, een ruime inloopdouche, airco,... In het huisje ernaast bevond zich ook de beveiligde fietsenstalling. Een ideale plek dus voor fietstoeristen.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank moestivanopafiets
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 augustus 2020

Dit weekend reserveerden we een arrangement in Hotel Amfora. We verbleven 2 nachten in één van de gerenoveerde "deluxe" kamers met zicht op de grote markt. Prima kamer, inloopdouche, airco, goed geïsoleerd van de geluiden van de straat.
We waren op slag gecharmeerd door het vriendelijk onthaal door het personeel. Het dîner "verfijnde keuken" was schitterend. De chef hield rekening met onze vraag om geen look en paprika te gebruiken. De tweede avond nodigden we 2 vrienden uit. Zij waren ook zeer tevreden over het onthaal en de kwaliteit van de aangeboden gerechten! Een aanrader! Het hotel beschikt ook over een terras op de grote markt. Parkeren kan gratis op een paar 100 meter van het hotel. We wensen het hele team te feliciteren voor de kwaliteit van de aangeboden diensten! Top adres!

Kamertip: de gerenoveerde kamers zijn top!
Datum van verblijf: augustus 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank FreddyDeWit
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken