Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Castello Bianco Hotel
Hotels in de buurt
139 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 166 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Cretan Sun(Platanias)(Heel veel waar voor je geld!)
82 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Galeana Beach Hotel(Platanias)(Heel veel waar voor je geld!)
101 US$
73 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Eveline Apartments(Platanias)(Heel veel waar voor je geld!)
89 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Varvaras Diamond Hotel(Platanias)(Heel veel waar voor je geld!)
76 US$
Booking.com
Zie aanbieding
    Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

    De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 93 US$ per nacht.

    We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

    Grand Leoniki Residence(Platanias)(Heel veel waar voor je geld!)
    114 US$
    77 US$
    Expedia.com
    Zie aanbieding
    Certificaat van uitmuntendheid
    • Gratis parkeren
    • Zwembad
    Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

    De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 86 US$ per nacht.

    We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

    Hotel Elida(Platanias)(Heel veel waar voor je geld!)
    47 US$
    Booking.com
    Zie aanbieding
    • Gratis wifi
    • Gratis parkeren
    Rethymno Village(Platanias)
    94 US$
    Travelocity
    Zie aanbieding
    • Gratis parkeren
    • Zwembad
    656 US$
    637 US$
    Expedia.com
    Zie aanbieding
    Certificaat van uitmuntendheid
    • Gratis wifi
    • Gratis parkeren
    TripAdvisor
    Zie aanbieding
    Certificaat van uitmuntendheid
    • Gratis wifi
    • Gratis parkeren
    Beoordelingen (33)
    Beoordelingen filteren
    33 resultaten
    Waardering van reizigers
    22
    6
    4
    1
    0
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    22
    6
    4
    1
    0
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 33 beoordelingen
    5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

    Toen we aankwamen bij de receptie kregen we een oud handdoekje met een verse sinaasappelsap terwijl onze gegevens werden opgeschreven.

    De appartementen zagen er goed verzorgd uit. Persoonlijk vond ik de bedden echt snoeihard, mijn vriend had daar echter geen probleem mee. Het appartement bevat alles wat je nodig hebt.

    Je kunt ervoor kiezen om elke dag ontbijt te nemen bij de verblijf maar persoonlijk raad ik dit af. Je kunt veel beter even het stadje in lopen naar een bakker of een restaurantje want je kunt bijna overal ontbijten.

    Het zwembad was iets kleiner dan op de foto's leek maar was verder ook prima genoeg bedjes en geen handdoekje leggen 's morgens om 7 uur. Zwembad is ook kind vriendelijk pas alleen op voor de rand van het zwembad want die is erg glad (onderuit gegaan)

    Kortom, goed appartementencomplex om te nemen als je veel wilt ondernemen op je vakantie en niet de hele tijd in je complex wilt blijven.

    Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    Bedank swamar
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Ioannis A, Manager van Castello Bianco Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2017
    Google-vertaling

    Dear Guest,
    We thank you for your comment and for taking the time to review the hotel.
    Hotels always have unsolvable problems with mattresses. For some they are too hard, for some too soft as it all depends on which type of mattress everyone is used to.
    Concerning breakfast, we believe we do (as many guests say) a very nice and rich breakfast at a very reasonable price. You do not mention if you have tried it but I am sure that you cannot find anywhere else our breakfast at the price of only 6 Euros we charge for it.
    Overall, we are glad you enjoyed your holidays and we wish you all the best.
    Kind regards
    Yannis

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    27 juli 2017 beoordeeld

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het appartementen complex zag er goed uit. Zwembad iets kleiner uitgevallen dan de foto's op internet maar heerlijk om af te koelen en voor de kinderen super. Het is een centrale locatie, lopend ben je zo in het dorp met vele winkeltjes, restaurants en niet duur. Het strand ook maar 10min lopen en prachtig om te zwemmen. Om de hoek zit een lidl, genoeg in de omgeving om je te vermaken. De kamers waren prima en het balkon ( 2e verdieping) was zeer ruim. De airco werkte super, dat was ook wel nodig. De badkamer was vrij klein en een beetje oud maar daar hoef je ook niet heel de vakantie te zijn. Genoeg voorraad handdoeken op de bedden en iedere dag werden de bedden opgemaakt. Prima keukentje, koelkast, kookplaat tv, waterkoker alles werkte zoals het hoorde.Wifi werkte ook super. Het ligt inderdaad aan de hoofdweg maar daar merk je nauwelijks iets van. Ontbijt: ruime keuze. Voor ons zeker een reden om hier terug te komen als we Kreta weer bezoeken.

    Kamertip: Voor stellen is er zeezicht beschikbaar. Voor gezinnen (4p kamer) niet en kijk je tegen bomen maar wel een ruim balkon!
    • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Service
    1  Bedank Angela G
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Ioannis A, Manager van Castello Bianco Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2017
    Google-vertaling

    Dear Guest,
    We thank you for your kind comment and for the detailed information you give about the hotel.
    We are very glad you enjoyed your holidays. As I often say, holidays is a very important moment of the year and we are happy when our guests have a nice time.
    We all wish all the best and hope to seeing again.
    Warm regards
    Yannis

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Een TripAdvisor-lid
    134
    23 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

    Mooi gerenoveerd appartement. Vriendelijke medewerkers. Een ideaal plaatje, maar langs het appartement loopt een zeer drukke doorgaande weg met 24 uur zwaar verkeer. Deze weg is helaas door het hele appartementengebouw te horen. En zeker in de kamers die recht op deze weg uitkijken heb je geen moment rust. Buiten deze weg alleen maar lof.

    Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    Bedank Een TripAdvisor-lid
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Ioannis A, Manager van Castello Bianco Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juni 2017
    Google-vertaling

    Dear Guest,
    We thank you for your comment which is important to us.
    We are glad you like the hotel and the way we have renovated it.
    Concerning the road, to my opinion the hotel has the noise of any building that is in a city or in a busy place, no more no less. We do understand that to some people used in rural area it sounds more busy and more noisy, but the vast majority of our guests are not disturbed by it. Moreover all rooms are air-conditioned because of the heat in Crete in the summer months. With the air-condition on, it is an extremely quiet place. I live myself in an apartment inside the hotel. My apartment is located the nearest possible to traffic and I really cannot hear anything with my air-conditioning on.
    In any case, we are glad you liked the hotel, the service and all the rest. As usual, we always try hard in order to offer the best we can and which depends on us.
    Kind regards

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    26 oktober 2017 beoordeeld
    Google-vertaling

    • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Service
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Ioannis A, Manager van Castello Bianco Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 januari 2018
    Google-vertaling

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    5 september 2017 beoordeeld
    Google-vertaling

    • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Service
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Ioannis A, Manager van Castello Bianco Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 september 2017
    Google-vertaling

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken